Gelibolulu gazetecilerden yeni Emniyet Müdürüne ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Gelibolulu gazetecilerden yeni Emniyet Müdürüne ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2017 17:54

Gelibolulu gazetecilerden yeni Emniyet Müdürüne ziyaret

Haberin Devamı

ÇANAKKALE'nin Gelibolu İlçesinde görev yapan ulusal basın ile yerel gazete temsilcileri, İlçeye yeni atanan İlçe Emniyet Müdürü Halil Genç’i makamında ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi.

Gazetecileri makamında ağırlayan İlçe Emniyet Müdürü Halil Genç, kendisini ziyaret eden Panorama Gazetesi sahibi Cemal Akdağ’a, İHA Temsilcisi Seçim Turşucu'ya, Doğan Haber Ajansı (DHA) ve Anadolu Ajansı (AA) Temsilcisi Doğan Zelova’ya teşekkür ederek, meslektaşından devir aldığı bu hizmet bayrağını, tarih kokan İlçede bir adım ileriye götürmek için çalışacağını belirtti. Genç konuşmasının devamında şunları söyledi:

“Göreve başlayalı bir aya yakın bir zaman oluyor. Bu süre içerisinde bazı üzücü olaylar yaşandı. İlçenin ana sorunları hakkında genel bir bilgi edindim. Zaten bu güzel İlçeye uzakta değildim. 4 yıldır Çanakkale’de görev yapıyordum. Buraya atandım. Şimdi konuları ele alıp çalışmalarımıza başladık. Vatandaşlarımızın ve sizlerinde katkıları ile istenmeyen olayları çözeceğiz. Sizler halkın arasında daha çok bulunuyorsunuz. Sorunları bize iletirseniz çözümüne de çabuk ulaşırız.”

İlçede uyuşturucuyla mücadele için, sosyal paylaşım sitesinde kampanya başlatan gazeteci Doğan Zelova ise, “Sahiplenmek güzel bir olay, bu konuda biz zaten üstümüze düşen görevi yapacağız. Bunda sizlerden yardım istiyoruz. Biz her zaman kamuoyunu bilgilendirmek için kamu görevini küçük bir İlçe olması nedeniyle zor şartlar altında yapıyoruz. Sizin ve polisimizin İlçemizi daha güvenli ve halkın beklentileri doğrultusunda daha fazla huzura kavuşturacağına inanıyoruz” diye konuştu.

Doğan ZELOVA / GELİBOLU, (DHA)
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!