Gelibolu'dan kısa kısa

Güncelleme Tarihi:

Geliboludan kısa kısa
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2016 12:58

- Gelibolu Belediyesi "Kent Rehberi 360 Panorama" projesini hayata geçirdi

ÇANAKKALE (AA) - Gelibolu Belediyesinin hayata geçirdiği "Kent Rehberi 360 Panorama" rehberi sayesinde, vatandaşlar ilçenin panoramik yol fotoğraflarına ulaşabilecek, aynı zamanda ilçe merkezine ilişkin tüm adres, kadastro verileri, bina fotoğrafları ve elektronik imar durumuna bakabilecek.
Belediye Başkanı Mustafa Özacar, yaptığı açıklamada, herkesin uygulamaya Gelibolu Belediyesinin "www.gelibolu.bel.tr" internet adresindeki kent rehberi linkinden erişim sağlayabileceğini söyledi.
Kent rehberi üzerinden arama yapılarak haritadan konum bulunabileceğini, ilgili sokakta sanal olarak gezinti yapmanın mümkün olabileceğini aktan Özacar, "Böylece tüm vatandaşlar Gelibolu'yu daha yakından tanıyabilecek" dedi.
- Değirmendüzü köyünde üst yapı çalışmaları
Gelibolu'nun Değirmendüzü köyündeki üst yapı çalışmaları sürüyor.
Muhtar Ayhan Avcı, yaptığı açıklamada, köy yollarının tamamına parke taş döşendiğini söyledi.
Çocuklar için oyun parkı kurulduğunu belirten Avcı, "Sağlık ocağının yapımı ihale aşamasına geldi. Sahil kısmına yazlık evler, gazino ve kafeterya ile duş, tuvalet yapılacak. Kaymakamımız Oktay Çağatay, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Can Aksoy, İl Genel Meclisi Üyesi Ferhat Özger ve AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Eligül'e destek ve katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!