Gelibolu'da Hamzakoy’daki kafeteryalar yenileniyor

Güncelleme Tarihi:

Geliboluda Hamzakoy’daki kafeteryalar yenileniyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2017 12:48

Gelibolu'da Hamzakoy’daki kafeteryalar yenileniyor

Haberin Devamı

GELİBOLU Belediyesi, Cumhuriyet Savcılığı kararı ile yıkımı gerçekleştirilen Hamzakoy’daki kafeteryaları Ocak ayı Meclis toplantısında kabul edilen yönetmelik doğrultusunda tek tip proje ile yaz sezonuna yetiştirmeye hazırlanıyor.

Gelibolu Belediye Başkanı CHP’li Mustafa Özacar, yıkımı gerçekleştirilen Hamzakoy’daki işletmeler için hazırlattığı örnek projeleri hayata geçiriyor. İşyerlerinin bir bütünlük oluşturacak şekilde kente kazandırılması için bu alanların düzenlenmesine ve kullanımına ilişkin esaslar doğrultusunda hazırlanan proje Ocak ayı Meclis toplantısında kabul edilen yönetmelik doğrultusunda uygulanmaya başlandı.

Yerel yönetim adına Mal Müdürlüğü’nden kiralanan dört parsel üzerine inşa edilecek beş işyerini yaz sezonuna yetiştirmeyi hedefleyen Başkan Özacar, çalışmaları bizzat yerinde inceledi. Her biri yaklaşık 120 metrekare büyüklüğünde olacak olan kafeteryaların belediye tarafından açılacak ihale ile kiralanacağını bildiren Başkan Özacar, “Bizler söz verdiğimiz doğrultuda çağdaş ve modern bir kent olmanın gereklerini tüm çalışmalarımızda bir bir yerine getiriyoruz. Halkımız yaz sezonunda Kemal Reis Caddesi bölgesindeki bu yeni işletmelerden hizmet almaya başlayacak” dedi.

Doğan ZELOVA / GELİBOLU, (DHA)
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!