Gelibolu Belediyesi'nin, 2017 yılı faaliyet raporu onaylandı

Güncelleme Tarihi:

Gelibolu Belediyesinin, 2017 yılı faaliyet raporu onaylandı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2018 10:47

Gelibolu Belediyesi'nin, 2017 yılı faaliyet raporu onaylandı

Haberin Devamı

ÇANAKKALE'nin Gelibolu ilçe Belediyesi'nin, 2017 yılı başkanlık faaliyet raporu, CHP, AK Parti ve MHP’li üyelerin oy birliği ile kabul edildi.

Gelibolu Belediye Başkanı CHP'li Mustafa Özacar başkanlığında Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen Nisan ayı olağan toplantısı, açılış ve yoklama ile başladı. Ardından meclis üyeleri ile Denetim Komisyonu tarafından hazırlanan, 2017 mali yılı denetleme komisyon raporu paylaşıldı.

Raporun okunmasının ardından Belediye Başkanı Mustafa Özacar, meclise 2017 yılı faaliyet raporunu sundu. Gelibolu Belediyesi’nin 2017 yılında gerçekleşen gelirlerinin yılsonu itibarıyla yüzde 73,88 gerçekleşme oranı ile 41 milyon 374 bin 336,04 TL olarak kesinleştiğini bildiren Başkan Özacar, gider toplamının ise yüzde 93.43 gerçekleşme oranı ile 52 milyon 323 bin 944,27 TL olduğunu açıkladı. Tüm birimlerin raporunun sunulmasının ardından yasa gereği Başkan Özacar toplantıdan ayrıldı. Yönetimi, Meclis Birinci Başkan Vekili Mustafa Çoban devraldı.

Okunduktan sonra oylamaya sunulan Gelibolu Belediyesi’nin 2017 yılı faaliyet raporu, geçtiğimiz üç yılda olduğu gibi bu yıl da CHP, AK Parti ve MHP’li üyelerin oy birliği ile kabul edildi.

Oylamanın ardından meclis üyelerine teşekkür eden Başkan Özacar, “Bu kente hizmet etmekten büyük keyif alıyoruz. Güzel şehrimize bir şeyler yapılmışsa bu hepimizin başarısı. Bundan sonraki süreçte de el birliğiyle Gelibolu’ya hak ettiği güzel hizmetleri devam ettirmenin gayreti içinde daha fazla çalışma olanağı buluruz” dedi.

Doğan ZELOVA/GELİBOLU(Çanakkale), (DHA)
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!