“Gelen şampiyon mu yapacak”

Güncelleme Tarihi:

“Gelen şampiyon mu yapacak”
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 01, 2016 14:22

Gençlerbirliği’nde teknik ekiple ilgili yapılan haberlerin iyi niyetli olmadığını ileri süren genç teknik adam, “Ufak tefek sıkıntılar var. Ben istikrardan yanayım ve kalmak istiyorum” diye konuştu.

Haberin Devamı

Gençlerbirliği Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, takımdaki geleceği ile ilgili olarak son dönemde medyaya yansıyan haberlere tepki gösterip, “Biz önemli işler başardık. Alt sıralardaki takımlara bakarsanız, önemli işler gerçekleştirdik. Çalıştık ve bu güzel takımı ortaya çıkardık” diye konuştu. Kendisinin istikrardan yana olduğunu belirten Üzülmez, şunları söyledi:
“Gençlerbirliği biz gelmeden önce neredeydi, şimdi nerede ? Bu olumsuz haberleri yapanlar iyi niyetli değil. Art niyetli insanların asılsız haberlerine inanmayın. Başkanla konuştuk. Ufak tefek sıkıntılar var. Ben istikrardan yanayım. Önümüzdeki dönemde de devam etmek istiyorum. Hafta içinde başkanla görüşeceğim. Takviyeler lazım. Şu anda bu başarının üzerine gelecek hoca, takımı şampiyon mu yapacak? Ben başarısız olsam çıkar söylerim.”

Haberin Devamı

YILDIZ KONUSU TIKANMA NOKTASI

Başkan İlhan Cavcav ile Teknik Direktör İbrahim Üzülmez arasında yapılan ilk görüşmede, Üzülmez’in gelecek yıl için 2 milyon TL istediği, başkanın da kendisine 1 milyon 200 bin TL, ekibine de toplam 500 bin TL önerdiği, menajer olarak teknik adamla birlikte Beştepe’ye gelen Emrah Yıldız’ı önümüzdeki sezon planlamasında düşünmediğini ilettiği öğrenildi. Üzülmez’in ise bu öneriye sıcak bakmadığı ve “Emrah Yıldız ile geldim. Birlikte devam etmek isterim” dediği ileri sürüldü.
Cavcav’ın ilk görüşme sonrasında yakın çevresi ile durum değerlendirmesi yapıp, “Yönetimdeki tüm isimler İbrahim Üzülmez’e karşı çıkarken, ben ona güvenip, takımı kendisine emanet ettim. Üstelik Elazığ’da sadece 6 maça çıkmıştı ve ortada bir başarısı yoktu. Kendisi Gençlerbirliği’nde çok iyi işler yaptı, takımı yukarı taşıdı. Ancak şu unutulmasın ki Gençlerbirliği, oyuncular kadar teknik adamlar için de bir şanstır. Bu kulübe gelip, burada başarılı olan, bizim şartlarımızı kabul etmeyip, giden ve gittikleri yerlerde başarısızlık yaşayan bir çok teknik adam var. Herkesin bunu iyi düşünmesi lazım” diye konuştuğu belirtildi.
Bu arada gelecek sezon kadroda tutulması düşünülen Ante Kulusiç ve Djalma Campos ile yapılan ilk görüşmede, kendilerine önerilen 300 bin Avro’yu iki oyuncunu da kabul etmediği, Cambos’un ‘Menajerimle görüşün’ dediği öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!