Gelecek sezon 3 kupa bizim

Güncelleme Tarihi:

Gelecek sezon 3 kupa bizim
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2010 11:52

Trabzonspor'un kalecisi Onur Recep Kıvrak, gelecek sezon Lig, Türkiye Kupası ve Süper Kupa'yı müzelerine getirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Onur, yaptığı açıklamada, Fenerbahçe ile oynadıkları maçla futbol hayatında ilk kez bir final maçına çıktığını ve onda da kupayı kazanmanın mutluluğunu yaşadığını ifade ederek, “Çok güzel bir duyguydu. Çocuk gibi mutluluk hissettim. Gerçi yaşım o kadar da büyük değil. Çok heyecanlı bir şey. Önümüzdeki sene en büyük hedefimiz şampiyonluk kupası” dedi.

Trabzonspor taraftarının dönüşte çok coşkulu bir karşılama yaptığını vurgulayan Onur, şöyle konuştu:
“Bazı futbolcular, kameralarıyla taraftarları çektiler. Çünkü böyle bir atmosferi hiçbirimiz görmemiştik. Gece yarısı olmasına karşın bizi karşıladılar. Hiçbirimiz o kadar taraftarın geleceğini beklemiyorduk. Onları görünce çok şaşırdık. Trabzonspor taraftarının potansiyelini biliyorduk, ama gözle görünce de inanılmaz derecede şaşırıyorsun.”

Kupa maçı sonrası oluşan havanın kendilerini inanılmaz derecede etkilediğini ve heyecanlandırdığını anlatan Onur, “Gelecek seneler için bu bizi müthiş isteklendiriyor. Takım arkadaşlarımızla konuşuyoruz, eğer şampiyon olursak nasıl bir atmosfer olur. Şampiyonluk kupasını kaldırdığımızı düşündüğümüz zaman tüylerimiz diken diken oluyor. Gerçekten önümüzdeki sezon hedefimiz 3 kupayı da Trabzon'a getirmek. Arkadaşlarım onun için şimdiden heyecanlılar, inanılmaz derecede hırslılar” diye konuştu.

“LİGDE DE YENMEK İSTİYORUZ”


Onur, Fenerbahçe karşısında Ziraat Türkiye Kupası'nda iyi bir oyun ortaya koyduklarını belirterek, “Tabiri caizse eze eze Fenerbahçe'yi yendik. Gerçekten o maçta çok iyi oynadık. Geriye düşmemize rağmen arkadaşlarımızın gözlerinden kupayı alabileceğimizi anlayabiliyorduk. Onları kupada yendik. Ligde de yenmek için elimizden geleni yapacağız” dedi.

“GELECEK YIL ÇOK FARKLI BİR ONUR OLACAK”

Onur, bu sezon performansının ligin ikinci yarısında yüzde 70-75 sevilerinde olduğunu anlatarak, “Ama önümüzdeki sezon çok farklı ve başarılı bir Onur izleteceğim diye düşünüyorum. Tamamen kendime güvenim geldi. Önümüzdeki sene herkes gerçekten çok farklı bir Onur izleyecek” diye konuştu.

Trabzonspor'da kaleyi devralmanın çok büyük bir iş olduğunu kaydeden Onur, şunları söyledi:
“Trabzonspor'un kalesini korumak büyük bir sorumluluk. Bu sorumluluğu da elimden geldiği kadar yerine getirmeye çalışıyorum, çabalıyorum. Hocamın güvenini boşa çıkarmamak için çabalıyorum. Milli takımda da şu anda Volkan ağabey var ve o oynuyor. Sonuçta milli takım için o oynar, bu oynar fark etmez. Ülken için oynuyorsun, ülken için başarılar kazanmak için elinden geleni yapıyorsun. Tabi ki hedefim milli takımda da oynamak. Milli takımın başında çok karakterli bir teknik direktör var. O da sonuçta iyi olanı oynatacaktır. Ben de elimden geleni yapıp milli takımın kalesini korumak istiyorum.”

“GÜNEŞ GİBİ AKILLARDA KALICI OLMAK İSTİYORUM”

Onur, teknik direktör Şenol Güneş gibi akıllarda kalıcı bir kaleci olmak istediğini ifade ederek, “İdolün olan bir teknik direktörle çalışmak çok farklı bir duygu. Onun ağzından bir kelime çıkmasını bekliyorum, Onur şöyle yap, böyle yap diye. Hemen onları yerine getirmeye çalışıyorum” dedi.

Geçen yıl Sivasspor, bu yıl da Bursaspor'un şampiyonluğa oynamasına ilişkin olarak ise Onur, “Trabzonspor'un belli bir büyüklüğü var. Bunu tüm Türkiye biliyor. Bizim hedefimiz her zaman ilk iki sıradır. Ya şampiyonluk, ya da Şampiyonlar Ligi'dir. Yapılacak takviyelerle bu takım gelecek yıl şampiyonluğa oynayacaktır” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!