Gelecek fırsatı başladı!

Güncelleme Tarihi:

Gelecek fırsatı başladı
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2017 09:34

3S Firuze Konakları’nda hem yatırım hem de güzel bir yaşam fırsatı!

Avcılar’ın en özel ve iddialı projelerinden biri olan 3S Firuze Konakları’nda hayat başlıyor. Projenin unutulan mahalle kültürünü canlandırması, bölgeyi bir yaşam merkezi haline getirerek hareketlendirmesi bekleniyor.

3S Kale Holding’in Avcılar Firuzköy bölgesinde inşaatına başladığı 3S Firuze Konakları’nda lansman dönemi başladı. E-5 bölgesindeki en büyük proje olma özelliği taşıyan proje, 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleriyle hem güzel bir yaşam, hem de önemli bir yatırım fırsatı sunuyor.

Özlenen mahalle kültürü geri dönüyor
Avcılar’a değer katacak proje 3S Firuze Konakları özlenen mahalle kültürünü ve komşuluk değerlerini, modern bir hayatla buluşturarak yeniden canlandırmayı hedefliyor. İlk Adım Parkı, Macera Parkı, açık ve kapalı sinema salonu, yetişkin ve çocuklar için yüzme havuzu, sosyal mekânları, zengin peyzaj alanları, eşsiz Küçükçekmece Gölü manzarası ve özel mimarisiyle birçok sosyal imkanı bir araya getiriyor.

Şehrin merkezinde yeni bir yaşam başlıyor
İstanbul Üniversitesi, Atatürk Havalimanı, Avcılar İDO İskelesi, E-5, Avcılar İstanbul Üniversitesi Metrobüs Durağı ve yakın zamanda yapımı planlanan Yenikapı-Büyükçekmece Metrosu gibi önemli lokasyonlara yakınlığıyla şehrin merkezinde yükselen proje, yeni bir hayat sunacak.


Satış Ofisi Tel: 444 37 11
Web: www.3sfiruzekonaklari.com.tr/tr/landing

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!