Geleceğin yıldızları

Güncelleme Tarihi:

Geleceğin yıldızları
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 22, 1998 00:00

Haberin Devamı

Avrupa'da başarıdan başarıya koşan Ümit Milli Basketbol Takımımızın kadrosunda yer alan oyuncular, 2001 yılında Türkiye'de yapılacak şampiyonada A Milli Takımımızın iskeletini oluşturacak.

Göz kamaştırıyorlar

Turgut Atakol'dan sonra İtalya'da katıldığı turnuvada şampiyon olduktan sonra 4. Avrupa Ümitler Basketbol Şampiyonası B Grubu'nda beş maçını da kazanıp, Millilerimiz göz kamaştırıyor. Birçoğu A Milli Basketbol Takımızda da forma giyen oyuncular Avrupa kulüplerinin de yakın markajına girdi.

Her mevkiide oynuyor

Bu kadroda özellikle üç oyuncu gösterdikleri üstün performansla dikkatleri çekiyor. Efes Pilsen'le 9 yıllığına yeniden anlaşan Hidayet Türkoğlu, her mevkiide görev yapabilen nadir oyunculardan bir tanesi. 21 yaşında ve 2.02 boyundaki Hidayet'in fundementali de bir hayli yüksek.

İlk dört şansı

Hidayet'in yanı sıra F.Bahçeli Mustafa Abi ve Darüşşafakalı Orhan Güler de yıldızları parlayan oyunculardan. Ümitlerimizin, 2001 yılında ülkemizde gerçekleştirilecek Avrupa Büyükler Basketbol Şampiyonası'nda A Milli Takımımızda yer alacakları düşünülürse, Türkiye ilk dört içinde rahatlıkla yer alabilecektir.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!