Geleceğin jimnastikçileri Muratpaşa'da

Güncelleme Tarihi:

Geleceğin jimnastikçileri Muratpaşada
Oluşturulma Tarihi: Ocak 02, 2018 11:52

Geleceğin jimnastikçileri Muratpaşa'da

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - MURATPAŞA Belediyesi'nin 30 Aralık'ta sona eren sonbahar dönemi spor okullarından 4 - 7 yaş arası 290 küçük jimnastikçi mezun oldu.

Muratpaşa Belediyesi'nin sporda her çocuğun istediği dalda temel eğitim almasını sağlayan spor okullarında sonbahar dönemi sona erdi. Nüfusunun 63 bin 318'i 5-19 yaş grubundan oluşan Muratpaşa'da tenisten hentbola, voleyboldan hokeye ve squashtan badmintona uzanan çok farklı spor dallarında temel eğitim almasını sağlayan 'toplumcu yaklaşım modeli'yle 3 yılda 24 bin 21 çocuk ve genç sporla tanıştı. Bu tanışma başta jimnastik olmak üzere farklı branşlarda genç yetenekleri de ortaya çıkardı.

Muratpaşa Belediyesi'nin spor okullarında ve özellikle jimnastik branşında uluslararası turnuvalarda dereceye oynayan sporcular yetişirken 30 Aralık'ta sona eren Sonbahar dönemi jimnastik kurslarına 290 çocuk katıldı. Sadece 4 - 7 yaş grubuna yönelik kurslarda 4 antrenör görev aldı.

YENİ DÖNEM KAYITLARI

Muratpaşa'nın spor okulları 1 aylık aranın ardından 5 Şubat'ta yeniden toplanacak. Yeni dönem kayıtlarının 15 Ocak'ta başlayacağı ilkbahar dönemi spor okullarında jimnastik kursları her hafta sonu Süleyman Evcilmen ve Çağlayan Spor Salonlarında, 09.00- 11.00 saatleri arasında devam edecek.

TOPLAM 29 BRANŞ

Jimnastik branşıyla birlikte çocuk ve genç yaş grupları için futbol, futsal, tenis, masa tenisi, basketbol, hentbol, voleybol gibi 19 ayrı branşta kurslar açılacak. 16 yaş ve üzeri yetişkin gruplara yönelik ise zumbadan, pilates ve su jimnastiğine 10 ayrı branş açılacak. Muratpaşa Belediyesi ilkbahar dönemi spor okullarına kayıt yaptırmak için 15 Ocak Pazartesi gününden itibaren Turunç Masa'nın 444 80 07 numaralı telefonunu aramak yeterli olacak.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!