Geleceğin iş modeli ödüllendirildi

Güncelleme Tarihi:

Geleceğin iş modeli ödüllendirildi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2017 14:16

Expertera, Endeavor Türkiye ve TOBB Genç Girişimcilik Kurulu tarafından düzenlenen StartUp 100 Ödülleri listesinde yer aldı.

Haberin Devamı

 StartUp 100 Ödülleri töreni, Ali Sabancı ve Murat Özyeğin’in katılımıyla 14 Şubat 2017 tarihinde Hilton Bomonti Oteli’nde düzenlendi. StartUp 100 Ödülleri, merkezi New York’da bulunan, sürdürülebilir ekonomik kalkınma amacıyla dünyanın farklı ülkelerinden seçilmiş etkin girişimcilere destek sağlayan Endeavor Derneği’nin Türkiye Ofisi ve TOBB Genç Girişimciler Kurulu işbirliği ile düzenleniyor. Türkiye’de girişimcilik devrimine öncülük eden başarılı girişimleri öne çıkarmak, desteklemek ve geleceğin en büyük 100 Yeni Nesil Şirketi’ni yaratmak amacıyla organize edilen Startup100 Ödülleri, bu yıl ikinci kez düzenlendi. 

YENİ NESİL ŞİRKETTEN YENİ NESİL ESNEK İŞGÜCÜ MODELİ

StartUp 100 Ödülleri listesinde yer alan Expertera, Türkiye’de geleceğin iş modeli olan esnek işgücüne öncülük ediyor. Alanında dünyanın önde gelen kuruluşlarından olan Expertera, firmaların ihtiyaçları doğrultusunda talep ettikleri uzmanlığa hızlı ve esnek erişim imkanı sağlayan global bir platform olarak faaliyet gösteriyor. Müşterilerinin ihtiyaçlarına uygun olacak şekilde esnek sürelerde ve bütçelerde uzmanlarla buluşturan Expertera, dünyanın önde gelen kurumsal şirketleri, yatırım fonları, danışmanlık firmaları ve hızla büyüyen KOBİ’lere her alanda uzmanlık çözümleri sunuyor.

Haberin Devamı

Expertera CEO’su Alp Sezginsoy, yenlikçi bir şirket olarak StartUp 100 Ödülleri listesinde yer almaktan mutluluk duyduklarını belirtti. Bu alanda inovasyon yaratan bir kuruluş olduklarını ifade eden Sezginsoy, Avrupa, Ortadoğu ve Afrika pazarında en önde gelen firma olarak faaliyet gösterdiklerini kaydetti. Expertera’nın uzmanlık platformunda tüm sektörlerden ve coğrafyalardan 15.000’e yakın uzman bulunduğunu, işbirlikleri sayesinde yurtdışında 50.000 seçilmiş üst düzey uzmana da erişim sağladıklarını söyleyen Sezginsoy, hedeflerinin şirketlerin ihtiyaçları doğrultusunda dünyanın en iyi uzmanlığına erişim sağlamak olduğunu vurguladı.

BAKMADAN GEÇME!