Geleceğin inşaat mühendislerinin baret sevinci

Güncelleme Tarihi:

Geleceğin inşaat mühendislerinin baret sevinci
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2017 11:10

Geleceğin inşaat mühendislerinin baret sevinci

Haberin Devamı

ADANA ,(DHA) - ÇUKUROVA Üniversitesi ve Adana Bilim ve Teknoloji Üniversite'ne bu yıl kayıt yaptıran İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencileri, İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Adana Şubesi'nde baret taktı.
Baret takma töreni 1. öğrenim ve 2. öğrenim öğrencileri için olmak üzere gündüz ve akşam saatlerinde yapıldı. Törende İMO Adana Şubesi bünyesinde faaliyet gösteren Genç- İMO üyeleri, üniversiteye yeni başlayan arkadaşlarıyla kaynaştı.
Törende konuşan İMO Adana Şube Başkanı H. Çağdaş Kaya, "Hem mesleki hem de sosyal toplumsal kültürel konularda kendinizi geliştirmeniz yönünde her zaman destekçiniz olacağız. Burası sizin odanız, sizler buraların asli sahipleriniz. Her konuda sizlere destek olmak da bizim görev ve sorumluluğumuz. Ayrıca bu sorumluluğu yerine getirmek bizler için mutluluk kaynağıdır" dedi.
YOLUNUZ AÇIK OLSUN
İMO Onur Kurulu Üyesi Abdullah Bakır ise meslekte 40 yılın tamamladığını, İMO ile ilk tanışmasının üniversite öğrenciliği yıllarında başladığını belirtti. Bakır, "İnşaat Mühendisliği bölümünde ders vermiş, eğitmenlik yapmış biri olarak söylemeliyim ki, bugünden itibaren kendinize 'kendimi nasıl geliştirebilirim' diye sormalısınız. Mesleğimize, odamıza sahip çıkacağınıza yürekten inanıyorum. Yolunuz açık olsun" dedi. Konuşmaların ardından, Şube Başkanı H.Çağdaş Kaya, Yönetim Kurulu Üyeleri Leyla Tan, Suphi Civelek ve Zekeriya Turanbayburt, İMO Onur Kurulu üyesi Abdullah Bakır, İMO Adana Şube geçmiş dönem başkanları Sadi Sürenkök ve Sedat Doğan, Şube üyesi Kamil Sürenkök gençlere baretlerini takdim etti. Baret töreninin ardından kokteyle geçildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!