Geleceğin büyükleri ilk kitabı yazacak

Güncelleme Tarihi:

Geleceğin büyükleri ilk kitabı yazacak
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2017 01:00

Başkent’te gerçekleştirilecek olan 14 Şubat Dünya Öykü günü etkinliği, çocukların kendilerini ifade etmelerine imkan sağlayacak. Etkinlik kapsamında 7-16 yaş arası çocukların yazdığı öyküler, Geleceğin Büyüklerinden Öyküler’ adlı bir kitaba dönüşecek.

Haberin Devamı

'Ondört Şubat Dünya Öykü Günü' Başkent’te çocuklar için düzenlenecek bir etkinlikle kutlanacak. Düzen Sağlık Grubu tarafından bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek etkinlik, geleceğin büyüklerinin ilk kitaplarını yazmalarına olarak tanıyacak. Etkinlik kapsamında 7-16 yaş grubu çocukların yazacağı öyküler kitap haline getirilecek. Etkinlik hakkında bilgi veren Dr. Özlem Aker şunları söyledi:
“Çocuklar geleceğimiz ve bugünün şartlarında geleceğin ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde yetiştirilmeli. Bilgiye ulaşmanın kolay olduğu bu dönemde, onlara bilgiye değer katmayı öğretmeliyiz. Yaratıcı karakterlerini, hür iradelerini geliştirmelerine, kendilerini ifade etmelerine olanak sağlamak için 14 Şubat Dünya Öykü Günü'nde 7-16 yaş arası çocukların katılabileceği bir etkinlik düzenledik. Etkinliğe gönderilen öyküler, ‘Geleceğin Büyüklerinden Öyküler' adlı bir kitap haline dönüşecek.”
Öykülerinin kitapta yer almasını isteyen 7-16 yaş arası çocuklar, çalışmalarını Düzen Sağlık Grubu’na elden, posta ya da 'oyku@duzen.com.tr' e-posta adresinden teslim edebilecek.

BAKMADAN GEÇME!