AYDIN HABERLERİ

Geleceğin aşçıları ödülleri topladı

DHA
30.03.2016 - 10:46Son Güncelleme :
DHA

MUĞLA'nın Fethiye İlçesi'nde, bu yıl 5'incisi düzenlenen Şef Mavi Fethiye Ulusal Yemek Yarışması'na katılan Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Didim Meslek Yüksekokulu (MYO) Aşçılık bölümü öğrencileri, 1 altın, 7 gümüş ve 6 bronz madalya kazandı.

Geçen ay İstanbul'da yapılan 14.Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri Yarışması'nda 4 gümüş ve 6 bronz olmak üzere toplam 10 madalya kazanan Adnan Menderes Üniversitesi Didim Meslek Yüksekokulu Aşçılık Bölümü öğrencileri, beşinci kez düzenlenen Şef Mavi Fethiye Ulusal Yemek Yarışması'nda da 1 altın, 7 gümüş ve 6 bronz olmak üzere 14 madalya kazandı. Fethiye Şef Mavi Profesyonel Aşçılar Derneği tarafından düzenlenen Şef Mavi Ulusal Yemek Yarışması'nda "Üniversite Ekip" kategorisinde yarışan İrem Tuna, Fatmanur Demirci ve Ayşenur Arslan, 3 gümüş madalya elde ederken, Ata Koral, Can Algan, Uğur Kamer, Müslüm Akıncı, Muhammed Yasin İlhan ve Ali Türkmen de 6 bronz madalya aldı. Bireysel yarışmalarda ise Olcay Yücel altın madalyanın sahibi olurken, Nejdet Oğuz, Oğuz Ünlüova, Atakan Kaçak ve Safa Kuşgöz de 4 gümüş madalyayla döndü.

Ediz VERDİOĞLU / DİDİM (Aydın), (DHA)

FOTOĞRAF

 

Etiketler:

Yasal Bilgilendirme

Aydın haberleri Hürriyet yerel haberler sayfasında. Haber ajanslarının Aydın ilinden Geleceğin aşçıları ödülleri topladı hakkında ilettiği tüm haberler hurriyet.com.tr farkı ile sizlere ulaştırılıyor. Bu haber ilk olarak 30 Mart 2016 tarihinde saat 10 46’de yayınlandı. Son dakika gelişmesi oldukça Geleceğin aşçıları ödülleri topladı haberi güncellenecektir.

Sayfa Başı