Geleceğimiz garanti

Güncelleme Tarihi:

Geleceğimiz garanti
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 31, 1997 00:00

Haberin Devamı

G.Saray Teknik Direktörü Terim, Cimbom'un yarınları için alt yapıya büyük önem verdiklerini belirtirken, kasım ayında Florya Metin Oktay Tesisleri'nin mükemmel bir hale getirileceğini, hazırlık çalışmalarını artık kendi tesislerinde yapacaklarını söyledi.

Tesis ve altyapı çalışmalarıyla 21. yüzyıla hazırlanan G.Saray Kulübü, Metin Oktay Tesisleri'nin çehresini değiştiriyor. Teknik Direktör Fatih Terim 13 ayda 55 önemli değişiklik yapıldığını belirtirken, Avrupa'ya gitmek yerine kısa bir zaman sonra hazırlık çalışmalarının artık kendi tesislerinde gerçekleştirileceğini söyledi.

Terim, ‘‘Florya'da 200 kişi besleniyor. Prim sisteminden, futbolcular gibi diğer personel de yararlanacak. 2 milyon dolar harcanacak olan tesisler, Kasım ayında mükemmel bir hale getirilecek. Geleceğin G.Saray'ını oluşturmak istiyoruz. Piramit oturdu. Geleceğimiz garanti. Geriye bakmıyoruz, hep ileriye bakıyoruz’’ dedi.

‘‘Özkaynaklarımıza dönüyoruz’’ diyen Terim, şöyle devam etti: ‘‘Her yıl en az iki futbolcumuzu altyapıdan çıkarıyoruz. Önümüzdeki yıllarda Gençler Turnuvası'nda Milan, Ajax gibi takımlar tesislerimizde karşılaşacak. Geçen yıl Bakırköy'e gönderdiğimiz Fatih gibi futbolculardan kazançlı çıkıyoruz. G.Saray fabrika gibi olacak.’’

Genel Sekreter Ateş Ünal Erzen, ‘‘Kıstasımız şampiyonluk değil, Avrupa'ya açılmaktır. Biz tesisler şampiyonuyuz’’ derken Asbaşkan Ergun Gürsoy da, ‘‘Mutluyum, eskisi gibi mesai harcamıyorum. Şimdi teknik heyetin arkasındayız. G.Saray'ı Avrupa'nın ilk 10 takımı arasına sokacağız’’ ifadesini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!