Geçmişin izinde değil, geleceğin ışığında

Mars ve Ay arasında oluşan sert açı, gergin diyalogları, gergin ortamları, öfkeli grupları, agresif tavırları ve öfkeli kişileri gündeme taşıyabilir.

Haberin Devamı

Beklenmedik olaylar da günün akış planında değişiklikler yapılmasını gerektirebilir.
Neyse ki, yakında yepyeni çeşitli ilişki hayatımıza girmeye başlayacak ve geçmişin hantal duruşundan ve yüklerinden kurtulacağız. Genelde eski tecrübelerden yararlanarak, deneyimler ışığında veya alışılmış modellerle ilerlesek de, bu sefer temiz bir model kullanmaya itileceğiz hayatlarımızda ve bu tam da ihtiyacımız olan şey olacak aslında.
Ancak, birkaç gün boyunca bizi yenilenmeye itecek olan zorlayıcı kişi ve olaylara katlanmamız gerekebilir. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

Günlük Burç Yorumları

Koç
Bazen bir olayı hiç yaşanmamış gibi davranmak gerekirken, bazen de tam tersi gerekebilir. Bugün, rol yapmak zor olabilir. Hayat görüşünüz veya birlikte zaman geçirmek istediğiniz kişiler farklılaşabilir. Bu durum bir hayat dersi değil, özel bir deneyim olarak adlandırılabilir. Dikkatle yaklaşmalı ve yanlış gibi görünen yerleri düzeltmelisiniz. Ufukta aşk var.

Haberin Devamı

Boğa
Herkesin sizin kadar özenli, dikkatli veya vicdanlı olduğunu düşünerek hareket ediyorsanız, yanılıyor olabilirsiniz. İşaretleri dikkatli okumalısınız. Sizden talepleri olan kişilere hızlı tepkiler vermemelisiniz. Öncelikle, kendi ihtiyaçlarınıza ve ilgi alanlarınıza odaklanmalısınız. Gerekli tüm istihbaratı toplayıp planlarınıza zararı olmayacak çözümler üretmeniz gerekebilir.

İkizler
İkili ilişkilerin yeniden yapılandırılması gerekiyor. Bu durum işiniz ve özel yaşamınızla ilgili ilişkilerde çeşitlilik anlamına geliyor. Fikirlerinizin peşinden gitmeli ve yapmak istediğiniz şeyleri açıklamalısınız. İleri görüşlülüğünüz, sempatikliğiniz veya yaratıcılığınız en az umduğunuz kişinin dikkatini çekmenizi sağlayabilir. Karşılanabilir talepleriniz destek bulabilir.

Yengeç
Bazı gerçekler ortaya çıkmaya başlıyor, gerilime boş verip, yeni işbirliklerinin, sorumlulukların ve projelerin uygulanabilirliğine odaklanmalısınız. Farklı şeyler denemeli veya özgün aktivite ya da olaylara katılmalı veya farklı kültürlerden gelen kişilerle tanışmalısınız.

Haberin Devamı

Aslan
Hayal ve amaçlarınızı yeniden değerlendirebilirsiniz. Hayallerinizi gerçekleştirmenize az kaldı. Karşılıklı alışverişler hayatınızı değiştirmenize yardım edebilir. Bazı kişilerin talepleri ilerlemenizin önünde set oluşturabilir. Yer değişikliği veya yeteneklerinize ya da size daha çok uyan bir yaşam tarzı değişikliği söz konusu olabilir.

Başak
İş, ev ya da aile ilişkileriniz ön plana çıkabilir. Sadece konuşmak yerine planlarınızı uygulamaya geçirmelisiniz. Hedeflerinizle sizin aranızda duran kişiler olabilir. Aşk hayatınızda, farklı ya da dış faktörlere dayalı eğilimler söz konusu olabilir. Tahmin edilmesi zor hareketleri olan kişilerden uzak durmalısınız.

Haberin Devamı

Terazi
Sosyal çevrenizin veya arkadaşlarınızın kalitesini ya da niteliklerini sorgulayabilirsiniz. Sert ve hızlı tahminlerde bulunmaktan kaçının. Anı yaşamalısınız. Eğlenceye ve arkadaşlarınızla geçireceğiniz zamana yer açmalısınız. Aşk hayatınız ve sevgi dolu ilişkiler ön planda. Özgüveninizi artıracak ya da dış görünüşünüz konusunda iyi hissettirecek şeyler yapmalısınız.

Akrep
Maddi veya işle ilgili ilişkileriniz tartışmaya açık hale geliyor. Bazı şeyleri sağlamadan önce, karşı tarafın istediği şeylere gerçekten ihtiyacı olup olmadığını araştırmalısınız. İsteklerinizi gerçekleştirmek konusunda ısrarcı olmanız arkadaşlarınız ve meslektaşlarınız arasında size duyulan saygıyı artırabilir.

Haberin Devamı

Yay
Kişisel ilerlemenize faydası olmayacak alışkanlıkları bir kenara bırakmalısınız. Yaşam tazınızın bazı bölümlerinin yenilenmesi gerektiğini fark etmenizi sağlayacak olaylar yaşanabilir. Evdeki durumunuzu doğru değerlendirmeli ve günlük ilişkilerinizi gözden geçirmelisiniz. Planlarınızı tartışmaya açmanız, kimlerin bir parçası olmak istediğini, kimlerinse olmayacağını anlamanızı sağlayabilir. Ufukta aşk var.

Oğlak
İçsel istekleriniz, geleceğinizi ilgilendiren konular ve dilekleriniz ya da bu alanlarla ilgili olasılıklar ön planda. Özel yaşamınızda yeni bir sayfa açılıyor. Bazı işleri halletme biçiminizi değiştirebilirsiniz. Yetenek ve yöntemlerinizi güncellemeniz mücadeleci durumlar ve rekabet içeren ortamlarda ilerleyen taraf olmanızı sağlayabilir.

Haberin Devamı

Kova
Duygusal veya ticari bir bağlantının işlevselliği sorgulanabilir. Bu durumun sizi destekleyip desteklemediğini gözden geçirmelisiniz. Öfkelenmek yerine, meşguliyetlerinizi artırmalı veya sorumluluklarınızı yerine getirmelisiniz. Çevrenizde veya görünüşünüzde yapacağınız değişiklikler iltifatların, romantik planların veya fırsatların önünü açabilir. İlk adımı atmaktan korkmamalısınız.

Balık
Ev de ya da işyerinde işler karışabilir veya sular ısınabilir. Belli bir konunun gidişatını algılama biçiminiz meslektaşlarınızınkinden ya da yakınlarınızınkinden farklı olabilir. Gününüzü dikkatli planlamalısınız. Yeteneklerinizi gösterebileceğiniz yatırımlara yönelmelisiniz.

Yazarın Tüm Yazıları