Geçmişe yolculuk

The Edition Hotel’in içinde hizmet veren Cipriani Restoran, “Smooth Night” adlı partiye ev sahipliği yaptı.

Haberin Devamı

Kelebek yazarı Onur Baştürk’ün ev sahipliğinde düzenlenen 1930’lar konseptli siyah-beyaz gece, ünlü DJ Salih Saka’nın müzikleriyle renklendi. Geceye, o yıllara ait kıyafet ve aksesuvarlarla katılan konuklar, Cipriani lezzetleri eşliğinde geçmişe yolculuk yaptı.

Mavi gece

“İstanbul Blue Night”, bu gece şehri maviye boyayacak! Taksim, Ortaköy ve Sultanahmet’te düzenlenecek etkinlik kapsamında sokak konserlerinden özel dans gösterilerine ve ışık şovlarına kadar pek çok aktivite yapılacak. Burhan Öçal, Pamela, Canan Anderson ve Cristiane Azem gibi ünlü isimler de şarkılarıyla geceye renk katacak.

Hayat devam ediyor

Damas’ın sahibi Gökçe Atuk ve eşi Vivien Harika Deniz, geçtiğimiz günlerde boşanma dedikodularıyla gündeme geldi. Ancak Atuk, mutlu bir evliliği olduğunu, boşanma dedikodularının çıktığı günlerde de kayınvalidesini kaybettiklerini söyledi. Bugün İsviçre’nin prestijli saat markalarından Jaeger-LeCoulture’in “Master Control” adlı yeni koleksiyonu için Park Hyatt Maçka Palace’da tanıtım yapacaklarını da sözlerine ekledi.

Haberin Devamı

Çocuklara özel su

Su markası Nestlé Pure Life, çocuklara su içme alışkanlığı kazandırmak için özel bir şişe tasarladı. Bugs Bunny ve Tazmanya Canavarı gibi Looney Tunes karakterlerinin süslediği şişeler, Sitare Akdilek’in sahibi olduğu, Levent’teki Partykids’te düzenlenen “Nestlé Pure Life Çocuk Partisi”yle tanıtıldı. Sürprizlerle dolu etkinlikle ünlü anneler ve çocukları, Bugs Bunny ve Tazmanya Canavarı ile neşeli saatler geçirdi.

Yeni model

Bentley’in yeni modeli Continental GTC, İstinye Park’taki Emporio Armani Ristorante’de düzenlenen davetle tanıtıldı. İş ve sanat dünyasının ünlü simalarının katıldığı davete Doğuş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Aclan Acar, Doğuş Otomotiv CEO’su Emir Ali Bilaloğlu ve Bentley Genel Müdürü Gino Bottaro ev sahipliği yaptı. Konuklar, DJ Can Hatipoğlu’nun performansıyla keyifli saatler yaşadı.

Yazarın Tüm Yazıları