Geçimsiz değilim

Güncelleme Tarihi:

Geçimsiz değilim
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2007 00:00

Trabzonspor’la 1.5 yıllık sözleşme imzalayan Ceyhun Eriş, "Benim için agresif, geçimsiz oyuncu diyorlar. Böyle bir şey yok. Bu transfer hem benim hem de yeni kulübüm için iyi olacak" dedi.

TRABZONSPOR, Ankaragücü’nden transfer ettiği Ceyhun Eriş’le dün 1.5 yıllık sözleşme imzaladı. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde, yöneticilerden İbrahim Baturoğlu ve Serhat Akçay’ın da katıldığı törenle resmi imzayı atan tecrübeli futbolcu, bordo mavili formayı giyeceği için çok mutlu olduğunu söyledi.

Üzerimde bir baskı yok

Büyük hedefleri olan bir kulübe geldiğini belirten Ceyhun, bu transferin hem kendisi hem de Trabzonspor için iyi olacağına inandığını ifade etti. Ceyhun, "Artık belli bir olgunluk düzeyine eriştim. Beklentilere cevap verebileceğimi düşünüyorum. Kesinlikle üzerimde bir baskı yok. Sonunda bizim işimiz bu. Baskılara alışmış bir oyuncuyum. Riski seviyorum. Oynadığım futbol da riskli bir futbol. İnşallah iyi olacak" dedi.

Ceyhun çok takım değiştirmesiyle ilgili bir soru üzerine de, "Keyifli bir olay aslında. Yeni yerler görüyoruz. Takım değiştirmekle ilgili spekülasyonlar oluyor. Benim için agresif, geçimsiz oyuncu diyorlar. Böyle bir şey yok. Ben Ortega olayından aslında sıkıldım. İnsanlar sormaktan bıkmadı, ben söylemekten bıktım. Vücut dilim agresif gibi gözüküyor. Sahada mücadeleci bir yapım var" diye konuştu.

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Serhat Akçay ise, Ceyhun’dan beklentilerinin büyük olduğunu ifade etti ve transferi kapadıklarını söyledi. Ceyhun’un bordo mavili takımda 20 numaralı formayı giyeceği belirtildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!