Geçici transfer formülü

Güncelleme Tarihi:

Geçici transfer formülü
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2008 00:00

Mutlaka transfer yapacaklarını söyleyen Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal "Oyuncu almış olmak için oyuncu almamalıyız. Belki geçici olarak 3 aylık transferler düşünebiliriz" dedi.

TRABZONSPOR Teknik Direktörü Ersun Yanal, istifa edeceği haberlerini yalanlarken, "Sorumluluğumun bilincindeyim. Şu anda da kulübün kavgaya hiç ihtiyacı yok" dedi.

Brezilyalı Fernandao ve Alex’in transferine hayal kırıklığıyla veda eden yönetimin transferde gerekeni yapacağına inandığını belirten Ersun Yanal, "Trabzonspor, her oyuncuyu almamalı, almayacaktır da. Kendisine yakışanı yapmak zorundadır. Ben bunun direnci içindeyim ve bunu savunuyorum. Bunu yapacak fırsatı da inşallah bulurum" diye konuştu. Türkiye Kupası’nda Gençlerbirliği’ni 3-2 yenerek pazartesi günü ligde Çaykur Rizespor’la oynayacakları maç için moral bulduklarını da söyleyen Ersun Yanal, sonuçtan çok futbolcuların oyundan beklentilerinin kendisini mutlu ettiğini vurgularken şöyle devam etti: "Ligde kalan sürede takımımızın iyi bir performans sergilemesi için onlara özgüvenlerini kazandırmamız gerekiyor. Bunu yapmak için de pazartesi gününe kadar önemli bir çaba harcayacağız."

Hata yapmamalıyız

Trabzonspor’un transferde her oyuncuyu almaması gerektiğini de öne süren Ersun Yanal, kulübün daha önce hızlı kadro değişimlerinden kaynaklanan sorunlar yaşadığını anlatırken şöyle konuştu:

"Ama Trabzonspor’da oynamak bir gerekçe, bir bedel, en azından bir oyunculuk karakteri gerektirir. Mutlaka oyuncu alacağız. Çünkü almamız gerekiyor. Ama sadece oyuncu almış olmak için oyuncu almamalıyız. Belki geçici olarak 3 aylık transferler düşünebiliriz, ama bunu yaparken de kulübe zarar vermemeliyiz. Yapılanma, asla zedelendirmemeli. Trabzonspor’un kendisini taşıyacak önemli oyunculara ihtiyacı var. Karakteri, duruşu, vizyonu ve kalitesiyle bu takımı kaldırabilecek oyuncular, bu formayı giyer. Şu anda elimizde de alternatif isimler var."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!