Geçici süreli öğretmenlik atama sonuçları açıklandı! İşte, yerleştirme detayları

Güncelleme Tarihi:

Geçici süreli öğretmenlik atama sonuçları açıklandı İşte, yerleştirme detayları
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2017 12:13

Geçiçi süreli öğretmen alımı başvurusunda bulunan binlerce adayı ilgilendiren sonuçlar bugün açıklandı. Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü aracılığıyla gerçekleştirilen Suriyeli Çocukların Türk Eğitim Sistemine Entegrasyon programı, geçici süreli öğretmen alımı ile başlıyor. Geçici süreli öğretmen alımı yerleştirme sonuçları 14 Mart Salı gününün ilk saatlerinde açıklandı. İşte, geçici süreli öğretmen alımı başvurusu yerleştirme sonuçları

Haberin Devamı

Geçici süreli öğretmen alımı yerleştirme sonuçları, Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme internet sitesi üzerinden açıklandı. Türkiye genelinde toplam 1951 kişinin başvuruda bulunduğu geçici süreli öğretmen alımı başvuru sonuçları, bölgelerdeki ihtiyaca göre belirlendi. İşte, geçici süreli öğretmenlik başvuru sonuçları ve yerleştirme için gerekli belgeler

SÖZLEŞME NE ZAMAN İMZALANACAK?

9.1. Sözlü sınav sonuçları, sınav bitimini müteakiben 3 iş günü içinde http://pictes.meb.gov.tr internet sitesinden ilan edilecektir.  Sözlü sınavda başarılı olan adaylar ikinci aşama olarak   09 – 12 Mart 2017 tarihleri arasında kurum tercihleri başvurusunda bulunacaklardır.

9.2. Sözleşmeye davet sözlü sınavda başarılı olma sırasına göre yapılacaktır. En yüksek puandan başlayarak kontenjan sayısı kadar Geçici Süreli Öğretici ve Rehberlik Danışman adayları davet edilecektir.

Haberin Devamı

YERLEŞTİRME SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

9.3. Sonuçların ilanından sonra aşağıdaki Takvimde belirtilen tarihler arasında göreve başlayacak öğreticiler/rehberlik danışmanları ile Proje Merkez Yönetimi arasında sözleşme imzalanacaktır. Söz konusu sözleşmeyi imzalamaya gelmeyen adayların yerine yedek adaylar sırasıyla davet edilecektir. Sözleşme imzalanacak adaylardan aşağıdaki ek belgeler istenecektir:

      1. Sağlık Kurul Raporu

      2. SGK İşe Giriş Belgesi (Varsa daha önce çalıştıkları işlere dair)

      3. 4 adet vesikalık fotoğraf (son 6 ay içinde çekilmiş)

      4. Elektronik Başvuru Aşamasında istenen belgelerin Asılları (Onaylı Lisans Diploması veya Bitirme Belgesi,  Adli Sicil Belgesi, Askerlik Durum Belgesi)

13 – 15 Mart 2017

Yerleştirme Sonuçlarının İlan Edilmesi

20 – 24 Mart 2017

Göreve Başlama İşlemlerin Yapılması,

Sözleşmelerin İl Milli Eğitim Müdürlükleri Tarafından İmzalatılması

10. ÜCRET

10.1. Geçici olarak görevlendirilen öğretmenlerin maaşları “Suriyeli Çocukların Türk Eğitim Sistemine Entegrasyonunun Desteklenmesi Projesi” kapsamında karşılanacaktır.

11. DİĞER HUSUSLAR

11.1. Takvimde belirtilen tarihler arasında göreve başlamak için gerekli belgeleri teslim etmeyen Geçici Süreli Türkçe Öğreticileri ve Rehberlik Danışmanları ile sözleşme imzalanmayacaktır.

11.2. Sözleşme imzalandıktan sonra, işe alınma açısından gerekli olan niteliklerden herhangi birinin taşınmadığının anlaşılması halinde ise sözleşme feshedilecek ve yerlerine yedek adayların yerleştirme işlemi yapılacaktır.

Haberin Devamı

11.3. Gerçeğe aykırı beyanda bulunanlar hakkında hukuki işlem yapılacaktır.

11.4. Proje Yürütücüsü, proje kapsamında imzalanan sözleşmeyi tek taraflı olarak feshetme yetkisine sahiptir.

İlan metninde belirtilmeyen hususlar hakkında, ilgili mevzuat hükümlerine göre işlem yapılacaktır. İş bu teknik şartname 11 maddeden ve alt maddelerinden oluşmaktadır.

BAKMADAN GEÇME!