Geceye doğru sert gezegen etkileri

Mevcut gezegen etkileri bugünlerde, genelde çoğumuzun kendi isteklerimize göre bir hayat yaşadığını gösteriyor.

Haberin Devamı

Eğer diğerlerinin onayını almaya çalışanlar varsa, onlar da sadece formaliteleri bozmamak uğruna bu şekilde davranıyor olabilirler.
Bu nedenle bugünlerde çevremizdeki kişilere kim olduğumuzu ve ne yapmak istediğimizi bir kez daha kibarca dile getirmemiz doğru olur.
Geceye doğru ise, sert gezegen etkileri var, ilişkiler zorlanabilir veya genel bir stres hissedilebilir. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın...

Günlük Burç Yorumları

KOÇ
Alçakgönüllü ve mesafeli olmanız sizi üzebilecek durumların önünüze geçmenizi sağlayabilir. Sizi memnun edecek ve kendinize güveninizi artıracak aktivitelere zaman ayırmalısınız. Aşk hayatınızda veya sevgi temalı ilişkilerinizde olumlu gelişmeler var.

BOĞA
Seyahat edebilir veya sıkça karşılaşmadığınız arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Yaşadığınız yerde olumlu değişiklikler yapabilir, planlarınızı özel kişilerle paylaşabilirsiniz.

İKİZLER
İş hayatınıza veya gelirlerinize arttırmanıza yardımı olabilecek bilgiler edinebilir ya da bu amaçla belli özelliklerinizi geliştirebilirsiniz. Ailesel konuları ele alırken açık fikirli olmalısınız. Sizden istenenleri garip bulabilir ve daha fazla soru sorma ihtiyacı hissedebilirsiniz.

YENGEÇ
Sezgilerinize güvenin. Yol gösteren rüyalar görebileceğiniz bir gün. Sizin için daha iyi bir yönde ilerlemenize yardımı dokunabilecek bilgiler toplayabilirsiniz. Yaşadığınız yerde yapacağınız değişiklikler veya daha fazla sosyalleşmek sizin için önemli fırsatları gündeme getirebilir.

ASLAN
Bazı işlerin hallolması için beklediğiniz kişiler varsa, sonsuza dek beklemek zor olabilir. Bu nedenle sizin harekete geçmeniz gerekiyor. Aileniz veya sahip olduğunuz şeylerle ilgili endişelere sahip olabilirsiniz. Romantik planlar kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayabilir.

BAŞAK
Sosyal anlamda hızlanarak yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Açık fikirliliğiniz ve samimiyetiniz ilginç işbirliklerini veya ilişkileri gündeme getirebilir. Evle ilgili sorunların dikkatle ele alınması gerekebilir.

TERAZİ
Başkalarının yaptığı ya da düşündüğü şeyleri değiştirmeye çalışmak zamanınızı alabilir. Sezgilerinize güvenmeniz sizinle aynı ilgi alanlarına sahip veya sizin gibi düşünen kişilerle bir araya gelmenizi sağlayabilir. Aşk hayatınıza ve sosyal yaşamınıza yoğunlaşmalısınız.

AKREP
Aşk hayatınızı, hobilerinizi veya sosyal yaşamınızı yapılacaklar listesinde bir numaraya taşıyabilirsiniz. Özgün bir yere yapılacak seyahatler veya ziyaretler bazı konulara yaklaşımınızı değiştirebilir. Duygusal konulara dayalı değişikliklerden uzak durun.

YAY
Sizi maddi konularda ortak maceralara yönlendirmeye çalışan kişiler aklınızı karıştırabilir. Paranızı güvenli yerlerde tutmanız, baştan çıkartılmanızı önleyebilir. Mutlaka yatırım yapmak istiyorsanız evinizi ve belli özelliklerinizi geliştirmeyi ön plana almalısınız.

OĞLAK
Maddi konuları başka kişilerin halletmesine güvenmek yanıltıcı olabilir. Gelirlerinizi arttırmanın farklı yollarını arayabilir veya bilginizi, özelliklerinizi ve ilişkilerinizi geliştirmek için girişimlerde bulunabilirsiniz.

KOVA
Bazı konularda strateji değiştirebilir veya başarıya giden yolda size yardım edeceğini düşündüğünüz yeni hizmetler veya kurslar alabilirsiniz. Size yeni görev, sorumluluk veya yük yüklemeye çalışan ya da sizi yavaşlatan kişiler olabilir. Dikkatle dinlemeli, kendi seçiminizi kendiniz yapmalısınız.

BALIK
Uygulama kararı aldığınız konularda kendinize güvenerek ilerleyebilirsiniz. Sizi kötü göstermeye çalışan ya da sizinle yarışan kişilerle karşılaşabilirsiniz. Beklenmedik ya da alışılmadık maddi ya da duygusal kazançlar söz konusu olabilir. Kutlanması gerekecek konular gündeme gelebilir.

Yazarın Tüm Yazıları