Dolunay yeni bölüm fragmanında şok: Nazlı boşanacak mı?

Güncelleme Tarihi:

Dolunay yeni bölüm fragmanında şok: Nazlı boşanacak mı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2017 11:30

Dolunay dizisinin yeni bölüm fragmanı kısa sürede yayınlandı. Nazlı ve Ferit’in romantik sahneleriyle başlayan Dolunay 23. bölüm fragmanına Hakan’ın tehdit görüntüleri damga vurdu. Ferit’in canını yakmak isteyen Hakan, Nazlı’yı kardeşi ve aşkı arasında bırakıyor. Peki Nazlı, bu tehdit karşısında ne yapacak? Ferit’ten boşanacak mı? İşte Dolunay yeni bölüm fragmanı ve ilk ipuçları!

Haberin Devamı

Korkunç bir tuzaktan Deniz sayesinde kurtulan Asuman, bir kez daha Nazlı’yı zor durumda bırakıyor. Önce Leman Hanım’la yüzleşen Hakan, Asuman’ın gizle çekilmiş görüntülerini Nazlı’ya ulaştırıyor. Peki kız kardeşi ve Ferit arasında bir seçime zorlanan Nazlı, nasıl bir karar verecek? Hakan’ın şartına boyun eğip Ferit’ten boşanacak mı? Bu sorunun yanıtı 10 Aralık Pazar tarihli Dolunay 23. bölümünde belli olacak.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Nazlı düşüncelerini toplamak için biraz uzaklaşmak istedi. Son zamanlarda olanlardan sonra Ferit onu yalnız bırakmak istemedi ve peşinden gitti. Küçük bir kasabada, doğanın içinde baş başa kalan ikilinin konuşmaktan başka çaresi yoktu. Nazlı ve Ferit'in Bulut'un velayetini almak için sözleşme imzalayarak evlenmesi üzerine aşkları gerçeğe dönüştü.Aşkın ve gururun çarpıştığı Ferit - Nazlı karşılaşmasında kazanan evlilikleri oldu.Geceye ikilinin öpüşme sahnesi damga vurdu. Nazlı ve Ferit bu sorunun cevabını ararken İstanbul’da onları bekleyen bir sürpriz vardı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!