Gecenin Kraliçesi 5. yeni bölüm fragmanı yayında! - izle

Güncelleme Tarihi:

Gecenin Kraliçesi 5. yeni bölüm fragmanı yayında - izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2016 23:32

Meryem Uzerli ve Murat Yıldırım'ın başrollerinde olduğu Gecenin Kraliçesi 5. bölüm fragmanı yayınlandı. Her bölümünde sürpriz gelişmelere tanık olduğumuz Gecenin Kraliçesi 5. bölümünde neler olacak? İşte Gecenin Kraliçesi yeni bölüm fragmanı ve yeni bölüm tüyoları...

Haberin Devamı

İlk bölümünden itibaren reyting sıralamalarında zirveden hiç düşmeyen Gecenin Kraliçesi bu akşam hayranları ile 4. randevusuna çıktı. Gerçeklerin sır gibi saklandığı dizinin yayınlanan son bölümünde Kartal ve Selin’in intikam dolu savaşına şahit olduk. Bakalım bir sonraki bölümde bizleri neler bekliyor? İşte detaylar…

Murat Yıldırım, Meryem Uzerli ve Uğur Polat’ın başrollerinde yer aldığı ekranların yeni fenomen dizisinin son bölümünde heyecan doruktaydı. Sürprizlerle dolu 4. Bölümün ardından gözler gelecek haftaki bölümüne çevrildi. Bakalım yeni bölümde neler olacak? 5. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Hayranların sabırsızlıkla beklediği dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

GECENİN KRALİÇESİ 5. BÖLÜM FRAGMANI

Haberin Devamı

Gecenin Kraliçesi 4. Bölümde neler oldu?

Geçmişte yaşanan anıların sır gibi saklandığı dizide Kartal büyük bir çaresizliğe düşer. Bir yandan Esra’nın evliliklerini kurtarma çabası diğer yandan Selin’e olan aşkı Kartal’ı içinden çıkamayacağı bir çaresizliğe sürükler.

Kartal ile çocukları olursa tüm sorunların çözüleceğine inanan Esra, bunun için doktoruna gider ancak onu hiç düşünmediği bir sürpriz bekler. Aziz, Selin ile evlenmek istediğinin tüm aileye duyurur ancak Aziz’in bu kararının destekleyen tek kişi Esra olur.

Servet avcısı olduğunu düşündükleri Selin’e karşı Mert, Hüma ve Hakan bir olur. Hem Selin’in oyununu ortaya çıkarmak hem de Aziz’i bu evlilikten vazgeçirmek için Selin’in geçmişini araştırmaya başlarlar.

Aziz ve Selin’in evlenme kararını duyan Kartal yıkılır. Bir yanda evliliklerini kurtarmak isteyen ve onu deli gibi seven Esra diğer yandan ise sevdiği kadını kaybedeceği korkusu onu çaresizliğe sürükler.

Aziz, Selin içim çok büyük bir sürpriz hazırlar. Aziz evlilik kararında ne kadar ciddi olduğunu göstermek için, Selin’in annesi Charlotte’u ve Sadık’ın ailesini köşke davet eder. Aziz’in bu sürprizi karşısında Selin şaşkına döner.

Köşke gelerek uzun yıllar sonra Kartal’ı karşısında gören Selin’in annesi ise şaşkındır. Oynadığı tehlikeli oyun karşısında kızını uyarır.

BAKMADAN GEÇME!