Gecenin Kraliçesi 5. bölümünde Kartal'ın aşkı sınanıyor! - izle

Güncelleme Tarihi:

Gecenin Kraliçesi 5. bölümünde Kartalın aşkı sınanıyor - izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2016 11:57

TV’nin izlenme rekoru kıran yeni fenomen dizisi Gecenin Kraliçesi 5. bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam yeni bölümü ile hayranlarının karşısına çıkacak Gecenin Kraliçesi dizisinde bakalım neler olacak? İşte; Gecenin Kraliçesi yeni bölüm fragmanı ve detaylar...

Haberin Devamı

Acı ve hüzün dolu imkansız bir aşkın konu olduğu dizide Selin köşeye sıkışıyor. Aziz, Kartal ve Selin’in geçmişini öğreniyor. Bakalım Selin ve Kartal’ı bundan sonraki günlerde neler bekliyor? Detaylar haberimizde…

Başrollerini Murat Yıldırım, Meryem Uzerli ve Uğur Polat’ın paylaştığı Gecenin Kraliçesi’nde heyecan tüm hızıyla devam ediyor.

Ekranlarda izlenme rekoru kıran dizinin sürprizlerle dolu yeni bölümünü sakın kaçırmayın! Gecenin Kraliçesi bu akşam saat 20:00’da!

Gecenin Kraliçesi 5. bölümünde Kartalın aşkı sınanıyor - izle

Gecenin Kraliçesi 5. bölümde neler yaşanacak?

Yayın hayatına başladığı günden bu yana reyting sıralamalarında zirvede yer alan ekranların yeni fenomen dizisinde heyecan dorukta! Nefes kesen yeni bölümü ile bu akşam izleyicisi ile buluşacak olan dizide bakalım neler yaşanacak? İşte detaylar…

Haberin Devamı

Selin köşeye sıkışmıştır. Selin ve Kartal’ın geçmişini öğrenen Aziz ne yapacaktır? Bundan sonraki günlerde Kartal ve Selin’i ne sürprizler bekliyor?

Kartal ve Selin’in geçmişini öğrenen Fuat, bunu Aziz’e karşı koz olarak kullanır. Fuat’ın Aziz’e söyleyecekleri Kartal ve Selin için hayati bir önem taşımaktadır.

Selin, ondan ayrılmak istediğini söylemek için Aziz’in yanına gider. Ancak Selin’i orada büyük bir sürpriz beklemektedir. Karşılaşacağı sürpriz karşısında Selin çaresi kalacaktır. Selin’in vereceği karar aşkı ve sevdiklerinin hayatı için büyük önem taşımaktadır.

Mert, Hakan ve Hüma, Selin'in peşine taktıkları dedektif sayesinde Kartal’la yaşadıkları geçmişi öğrenir.

Mert’in ise intikam planları vardır. Selin’e evlilik sözleşmesini imzalatamadığı için çıkan olaylardan sonra evi terk eder. Ancak babasına hiç ummadığı bir intikam planı hazırlamaktadır.

Kartal ile yeni bir hayata başlamak isteyen Esra ise yaşanan bu olaylardan habersizdir. Sevdiği adamı yeniden kazanmak için tatil planı yapmaktadır.

Bakalım Selin nasıl bir karar verecek? Aşkı mı yoksa oğlu mu? Hepsi ve daha fazlası için bu akşam Gecenin Kraliçesi 22. bölümü sakın kaçırmayın!

Haberin Devamı

Gecenin Kraliçesi 5. bölümünde Kartalın aşkı sınanıyor - izle

Gecenin Kraliçesi son bölüm özeti

Geçmişte yaşanan anıların sır gibi saklandığı dizide Kartal büyük bir çaresizliğe düşer. Bir yandan Esra’nın evliliklerini kurtarma çabası diğer yandan Selin’e olan aşkı Kartal’ı içinden çıkamayacağı bir çaresizliğe sürükler.

Esra, Kartal ile aralarındaki sorunların çocuk olursa düzeleceğine inanır. Bunun için doktoruna gider ancak onu hiç düşünmediği bir sürpriz bekler. Aziz, Selin ile evlenmek istediğinin tüm aileye duyurur ancak Aziz’in bu kararının destekleyen tek kişi Esra’dır.

Servet avcısı olduğunu düşündükleri Selin’e karşı Mert, Hüma ve Hakan bir olur. Hem Selin’in oyununu ortaya çıkarmak hem de Aziz’i bu evlilikten vazgeçirmek için Selin’in geçmişini araştırmaya başlarlar.

Haberin Devamı

Aziz ve Selin’in evlenme kararını duyan Kartal yıkılır. Bir yanda evliliklerini kurtarmak isteyen ve onu deli gibi seven Esra diğer yandan ise sevdiği kadını kaybedeceği korkusu onu çaresizliğe sürükler.

Aziz, Selin içim çok büyük bir sürpriz hazırlar. Aziz evlilik kararında ne kadar ciddi olduğunu göstermek için, Selin’in annesi Charlotte’u ve Sadık’ın ailesini köşke davet eder. Aziz’in bu sürprizi karşısında Selin şaşkına döner.

Köşke gelerek uzun yıllar sonra Kartal’ı karşısında gören Selin’in annesi ise şaşkındır. Oynadığı tehlikeli oyun karşısında kızını uyarır.

BAKMADAN GEÇME!