Gecelerin yeni ikilisi

Hemen her kadının tüm sırlarını paylaşacak kadar yakın bulduğu, diğer arkadaşlarından ayrı tuttuğu bir dostu vardır. Cemiyet hayatında da böylesi ikili çok...

Gülay Kamaz-Siren Ertan, Buket Taşdelen-İnci Gazioğlu, Tuğba Peksayar-Müge Arnas, Şebnem Dinçgör-Melis Ersoy, Zeynep Aslan-Işıl Sarraf, Elif Germiyanlıgil-Nil Bentürk gibi isimlerin yedikleri içtikleri ayrı gitmez. Programlarını birbirlerine göre yaparlar. Eğlenceye birlikte gidilir, alışverişlere birlikte çıkılır. İşte bu isimlere son dönemde yeni bir çift daha katıldı: Eda Taşpınar ve Esra Gürsoy... Bir giydiklerini bir daha giymemeleri, güzellikleri ve seksapelleriyle ünlü bu iki ismin arasından su sızmıyor. Nurettin Hasman’ın sevgilisi Taşpınar ile Sinan Gürsoy’un eşi Esra Hanım, geçtiğimiz gece mel’S’te de birlikteydiler. Geçtiğimiz yaz aylarında Bodrum’un en çok dikkat çeken ve en cüretkar isimlerinden olan ikili, görünüşe göre tatil beldesinde bu yaz birlikte boy gösterecek.

Efsane Türkiye’de

Beşiktaş Kültür Merkezi, efsaneleri dinleyicileriyle buluşturmaya devam ediyor. Glenn Hughes, kısa bir aradan sonra tekrar Türkiye’de... Deep Purple’ın unutulmaz albümleri ‘Burn’ ve ‘Stormbringer’ın hem basgitaristi hem de solisti olarak tanınan Hughes, İstanbul ve Ankara’da sevenleriyle buluşacak. Konserlerden ilki yarın Ankara Saklıkent, ikincisi 2 Nisan’da İstanbul Yeni Melek Gösteri Merkezi’nde... Her iki konsere de beş kişilik grubuyla çıkacak olan Glenn Hughes’un konserlerinden önce, dinleyicileri ön grup olarak Rainbow, Blue Öyster Cult ve Riot elemanlarından oluşan The Lizards karşılayacak. Konserin biletleri Biletix, İstanbul Pena Müzik ve Atlantis Müzik ile Ankara Shades Müzik ve Hayri Plak’ta satışa sunuldu.

Babası eşlik ediyor

Asena Bayhan, Boğaziçi Üniversitesi’nden mezun olduktan hemen sonra nikah masasına oturmuş, ancak bu evlilik ayrılıkla sonuçlanmıştı. O gelişmeden sonra adının aşk dedikodularına karışmamasına büyük özen gösteren Asena Hanım’a, geçtiğimiz akşam The Ritz Carlton Oteli’nde rastladım. Arkadaşı Esra Oflaz’ın düğün töreni için orada bulunan Bayhan, geceye babası ünlü TV yöneticisi Faruk Bayhan’la gelmişti.

Nadir gecelerden biri

Edvina-Murat Özyeğin çiftini eğlence hayatında görmek pek mümkün değildir. Murat Bey zamanının büyük bölümünü işinin başında geçirirken, Edvina Hanım ise arkadaşlarıyla sakin ortamlarda bulunmayı tercih eder. Sadece yardım dernekleri ve vakıfların organizasyonlarında yer almaya çalışan çifte, geçtiğimiz gece Bebek’teki mel’S Restaurant’ta rastladık. Geçtiğimiz yıl bir çocuk sahibi olan Özyeğinler, arkadaşlarıyla buluştukları keyifli gecede, ikinci çocuk planları yapmaya başladıklarını da fısıldadılar.


Anneanne demeye şahit ister

Ender Mermerci, yetişkin üç kız annesi... Can Ekşioğlu ile evlenen Tansa, Olivier Reza ile evlenip New York’a yerleşen Yosun ve en küçük kızı Derin, annelerinin gurur kaynağı... Paris, New York ve İstanbul arasında mekik dokuyan Ender Mermerci, İstanbul’da bulunduğu günlerde de hemen her gece dışarıda... Kimi zaman ‘En iyi arkadaşım’ dediği Gülbin Simitçioğlu ile Reina’da, kimi zaman Heves Ekinci ile Beyoğlu Wanna’da, kimi zaman sevgilisi Herman Von Alkamede ile el ele Beyoğlu’nda gördüğüm Mermerci’nin enerjisine hayran olmamak elde değil.

Alışveriş çılgınları

Yardımsever kişilikleri herkesçe bilinen, Kalp Vakfı, Böbrek Vakfı, Polis Vakfı ve Mehmetçik Vakfı’na yaptıkları bağışlarla kendilerinden söz ettiren İnci Gazioğlu ile Buket Taşdelen’in bilinen bir başka özelliği de alışveriş tutkuları... Özellikle bir araya gelip mağazaları dolaşmayı ve beğendikleri parçaları gardıroplarına eklemeyi çok seven iki arkadaş, sık sık Nişantaşı’nda buluşuyor. Önceki gün Valikonağı Caddesi’nde yeni açılan BCBG-Maxazria adlı butikten çıkarken gördüğümüz Gazioğlu ve Taşdelen, yeni sezon ürünlerini ne kadar beğendiklerini anlatmakla bitiremediler.

Miami’ye yerleşecek

Podyumların en tecrübeli isimlerinden Atilla Saral, geçtiğimiz akşam 37’nci yaşını kutladı. Nedim Binler ve Altuğ Pakel’in ortaklığındaki Nicci Restaurant’ta düzenlenen ve Selhan Aloğlu, Çağla Şikel, Yıldo, Engin Koç, İlgi Gövsa, İsmet Özhan, Murat Erdoğan gibi çok sayıda ünlünün katıldığı doğum günü partisinde eğlence sabaha kadar sürdü. Bu kutlama, bir bakıma önümüzdeki hafta Amerika’ya gidecek olan Saral için veda partisi niteliği de taşıyordu. Çünkü Miami’de keten gömlek ve pantolonlar satan bir mağaza açmayı planlayan manken, bundan böyle yılın sekiz ayını burada geçirmeyi düşünüyor.

Yeni sezon hazırlığındalar

Cana Sialom ve bir bankanın kredi kartları bölümünde çalışan kızı Selin Billi, önceki gün çıktıkları alışveriş turu sırasında objektifimize yansıdı. Yaz sezonu nedeniyle vitrinlerini yenileyen Nişantaşı’nda gezen anne-kız, beğendikleri tüm modelleri satın aldı. İkili, geç vakitlerde elleri kolları poşetlerle dolu halde evlerinin yolunu tuttu.

Yorgun düşmüş

Nur Yerlitaş, geçtiğimiz hafta sonu Şişli Günay’da, önceki gün de Bostancı Gösteri Merkezi’nde sahneye çıkan Sibel Can’a sahne kostümü yetiştirmeye çalışmaktan yorgun düştü. Yeni albümle birlikte sahne programlarına hız veren Can için geceli gündüzlü çalışan Yerlitaş, elbiseleri zamanında teslim edince rahat bir nefes aldı. Valikonağı Caddesi’nin sonundaki Yapı Kredi Vakıf Binası’nda bulunan atölyesinde geçirdiği yorucu ve stresli saatlerin ödülünü ise, birlikte çalıştığı ünlülerin sıcak teşekkürleriyle aldığını söylüyor Yerlitaş...

Yoğun ilgi şaşırttı

Meridian Ice’ta renkli geceler devam ediyor. Kış aylarında zengin mönüsü ile beğeni toplayan mekan, yarın ise uzun bir aradan sonra İstanbul’da program yapacak olan Ece Berker’in şarkılarıyla hareketlenecek. Geçmişten günümüze yerli ve yabancı şarkılarla müşterilerin karşısına çıkacak olan Berker’e gösterilen ilgi, Meridian Ice’ın işletmecileri Ergun Yıldız ve Sedef Bozok’u da şaşırtmış...
Yazarın Tüm Yazıları