Geceler tam gaz

Güncelleme Tarihi:

Geceler tam gaz
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 2011 00:00

Yaklaşan Ramazan ayı öncesi tatil planlarını öne çeken Ankaralılar, Güney ve Ege sahillerine akın etmeye başladı. Ankara gece hayatı ise yaz tatilinden çok etkilenmeden sürmeye devam ediyor. Özellikle hafta sonları eğlence mekanlarında boş yer bulabilmek mümkün değil.

Okulların tatil olmasıyla birlikte Ankaralıların büyük bir kısmı tatil bölgelerine akın ediyor. Restoran ve kafeler de, bu durumdan olumsuz etkileniyor. Gece hayatı ise başkent sosyal hayatındaki bu düşüşün aksine tüm hızıyla devam ediyor. Özellikle hafta sonları tüm eğlence mekanları dolup taşıyor. Başkentlilerin en çok rağbet gösterdiği adresler ise canlı müzik yapan eğlence mekanları oluyor.

Yeni sevgilisi Rus güzeli

Arjantin Caddesi’ndeki Flat X2’nin sahibi, eski Çevre ve Orman Bakanı Halit Dağlı’nın oğlu Tamer Dağlı, yeni sevgilisiyle birlikte objektiflere takıldı. 2007 Rusya güzeli seçilen Eteri Gujejiani, Dağlı’yı sık sık görebilmek için Ankara’ya geliyor. İkili, yakın arkadaşlarıyla birlikte gecenin geç saatlerine kadar eğlendi.

Bekarlığa veda

Bir mağazada müdür olarak çalışan Aylin Çekemoğlu, evlilik hazırlığı yapıyor. Önümüzdeki günlerde Nevzat Çeçen’le birlikte hayatlarını birleştirecek olan Çekemoğlu, düğün öncesi yakın arkadaşlarıyla birlikte bekarlığa veda partisi düzenledi. Komşu’daki partide gelin adayı Çekemoğlu’na, Beril Şerbetçi, Cansın Oğuz, Gizem Nemutlu eşlik etti. Dört güzel, Grup Simirna’nın şarkılarıyla felekten bir gece geçirdi.

Ege ve Yunan müzikleri

Farabi Caddesi’ndeki Kalender Zebra da, hafta sonunu yoğun geçiren mekanlardan. Özellikle düğün sonrası grupları ve doğum günü partileri grupları bu mekanı tercih etmişti. Gecede Grup Egeli, Ege ve Yunan müzikleriyle keyifli anlar yaşattı.

Kuşadası’nda düzenlenen 19. Altın Güvercin Müzik Yarışması’nda birinci olan Mesa Salata’nın solisti Hale Özbaş, hafta sonları başkentlilere müzik ziyafeti sunuyor. Özbaş’ı dinlemek için çok sayıda Ankaralı mekanı dolduruyor. Hale Özbaş, Türkçe popun sevilen şarkılarını seslendirdiği gece, dinleyenlere coşkulu anlar yaşattı.

Dinleyiciler sahnede

Cinnah Caddesi’nde bulunan Meşrep, eğlencenin en coşkulu yaşandığı mekanlar arasında. Levent Dörter’in sahne aldığı mekanda, başkentliler doyasıya eğleniyor. Şarkılarıyla dinleyenlere keyifli anlar yaşatan Dörter, dinleyicilerden bazılarını da sahneye davet ederek yeteneklerini göstermelerini istiyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!