Gece yolcuları

Güncelleme Tarihi:

Gece yolcuları
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2009 12:23

Balans Jolly Joker
27 Kasım 2009
21:00

Haberin Devamı

1993 yılında kurulan Gece Yolcuları; popüler müzik severlerin gözde gruplarından biri. Tarzlarını Melodik Pop-Rock olarak betimleyen grup, ilk albümlerine kadar birçok konser verip kendilerini geliştirerek bugünkü başarısını yakalamıştır.

2004 yılında grupla aynı ismi taşıyan ilk albümleri GECE YOLCULARI'nı yayımlayan grup bu albümle çok yüksek bir başarıya imza atmış ve hedeflerini yakalama ve ilerletme konusunda öngörülerini haklı çıkarmıştır. Topladıkları beğeni ve müzik yapma aşkı, grubu ikinci albüm “GECE YOLCULARI 2”nin hazırlığına yöneltmiş, Mart 2006’da albüm müzik marketlerdeki yerini almıştır. Bu albümde “Nerdesin” ve “Hüzün” gibi kendi şarkılarıyla dikkat çeken grup “Seninle bir dakika” coverı ile de konuşulmaya devam etmiştir. 2008 yılında üçüncü albümleri “Kalbin Kadar Yakın”ı çıkaran grup, “Değer mi” diyerek müzik listelerinin zirvesine çıkmayı yine başarmış ve ardından “İhtimal”, “Yıldızlardayım” ve “Dur Gitme” videolarını yayınlamıştır.

Gece Yolcuları, bu müzikal serüven boyunca, kendi hazırladıkları tv programlarıyla ve üniversiteler başta olmak üzere Türkiye’nin hemen hemen her yerinde verdikleri konserlerle dinleyicileriyle buluşmuş, etkileyici konser performansları ve repertuarları ile de en çok konuşulan müzik gruplarından biri haline gelmiştir.

Haberin Devamı

GECE YOLCULARI, 27 Kasım Cuma gecesi bayramın ilk günü Jolly Joker Balans’ta sahne alacak.

Bilet fiyatları: 23,00 TL

Ön bilgi:

- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.
- Etkinliklerde 18 yaş sınırı vardır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!