Gebze'ye Gençlik Merkezi yapılacak

Güncelleme Tarihi:

Gebzeye Gençlik Merkezi yapılacak
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2017 11:10

Gebze'ye Gençlik Merkezi yapılacak

Haberin Devamı

GEBZE(Kocaeli), (DHA) - KOCAELİ Büyükşehir Belediyesi Gebze'de içerisinde laboratuvarlar, spor salonu, kütüphane, derslik, internet sınıfı, atölye ve 380 kişilik tiyatro salonunun bulunduğu Gençlik Merkezi yapacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze'de gençlerin faydalanabileceği bir merkez yapacak. 11 bin 200 metrekare alan içerine inşa edilecek olan Gençlik Merkezi her türlü imkana sahip olacak. Yaklaşık 5 bin metrekare peyzaj alanı olacak merkezde 2 adet basketbol ve voleybol sahası ile 44 araçlık açık otopark bulunacak. 6 katlı binada fen laboratuvarı, derslikler, spor salonu, internet sınıfı, satranç odası, kütüphane, 380 kişilik tiyatro salonu, atölye, müzik stüdyosu ve kayıt odası yer alacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi'ni inşa edecek firmayı belirlemek üzere ihale düzenleyecek. 7 Haziran Çarşamba günü yapılacak olan ihale saat 11.00'de gerçekleştirilecek. Projeyi uygulayacak firma belirlendikten sonra yapılacak yer tesliminin ardından yüklenici firma Gençlik Merkezi'ni 400 günde tamamlayacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!