Gebze'de 8 bin 500 öğrenciye bisiklet

Güncelleme Tarihi:

Gebzede 8 bin 500 öğrenciye bisiklet
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2017 14:17

Gebze'de 8 bin 500 öğrenciye bisiklet

Haberin Devamı

GEBZE(Kocaeli), (DHA) - GEBZE Belediyesi okullarında dereceye giren ve 5'inci sınıf öğrencileri olmak üzere 8 bin 500 öğrenciye bisiklet hediye etti.

Gebze Belediyesi 5'inci sınıflarda eğitim gören öğrenciler ile okullarında dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi. Gebze 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı'nda düzenlenen ve 8 bin 500 bisikletin sahipleriyle buluştuğu bisiklet dağıtım törenine Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Gebze Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Gökhan Yavaşer, belediye başkan yardımcıları Nilay Ayran, Engin Güzel, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, öğrenciler ve velileri katıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan karne hediyesi niteliğindeki bisikletler için Belediye Başkanı Adnan Köşker'e teşekkür etti.

Adnan Köşker ise, "Gençler geleceğimizin teminatıdır. Gebze Belediyesi olarak yoğun geçen alt yapı ve üst yapı çalışmalarının ardından proje ve çalışmalarımızda da gençlerimize öncelik tanıdık. Tüm projelerimizin merkezinde gençlerimiz var. Gebze'de artık gençlerin dönemi başladı. Bizler siz değerli evlatlarımızın her zaman yanında olduk, desteklerimizi de her geçen gün katlayarak sürdürüyoruz. Sizlerden de beklentimiz sahip olduğunuz en kıymetli sermaye olan zamanı iyi değerlendirmeniz ve kendinizi en güzel şekilde yetiştirmeniz. 8 bin 500 bisikleti güle güle kullanmanızı temenni ediyorum" dedi..

Konuşmaların ardından öğrencilere Başkan Köşker ve protokol tarafından öğrencilere bisikletleri verildi. Bisikletleri alan öğrenciler büyük mutluluk yaşadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!