Gebze Dr. Zeki Acar Caddesi İle Eskihisar Caddesi’ne Bağlantı Yolu

Güncelleme Tarihi:

Gebze Dr. Zeki Acar Caddesi İle Eskihisar Caddesi’ne Bağlantı Yolu
Oluşturulma Tarihi: Mart 19, 2015 12:29

KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN GEBZE DR. ZEKİ ACAR CADDESİ İLE ESKİHİSAR CADDESİ ARASI BAĞLANTI YOLU İHALESİ YAPILDI.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Gebze Dr. Zeki Acar Caddesi ile Eskihisar Caddesi arası bağlantı yolu ihalesi yapıldı.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından Gebze Dr. Zeki Acar Caddesi ile Eskihisar Caddesi arası bağlantı yolu ihalesi yapıldı. İhale kapsamında YHT hattının yenilenmesi sonucunda yapılan köprünün Dr. Zeki Acar Caddesi, 1802 sokak ve Eskihisar Caddesi bağlantı yolları yapılacak. 1,1 kilometrelik bağlantı yollarının yapılması ile birlikte Darıca ilçesinin TEM otoyoluna katılımları ve trafik yoğunluğu her geçen gün artan İstasyon Caddesi için de alternatif bir güzergah oluşacak. Aynı zamanda Gebze Center, Küçük Sanayi Sitesi, TÜBİTAK ve Terminal tarafından geleceklerin Darıca’ya ulaşımı kolaylaştırılacak.
20 metre genişliğinde 2 gidiş 2 geliş şeritli olarak planlanan yol işi kapsamında toprakarme duvarlar, yol asfalt çalışması, yatay ve düşey trafik işaretlemeleri ve aydınlatma işleri yer alıyor. İhaleyi kazanan yüklenici firmadan sözleşmenin imzalanması ve yer tesliminin ardından 210 günde yapım işini tamamlaması isteniyor. Yaklaşık maliyeti 5 milyon 740 bin TL olarak belirlenen ihaleye 5 firma katıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!