GE Havacılık, Farnborough'da Dijital İşbirliği Merkezi Kuruyor

Güncelleme Tarihi:

GE Havacılık, Farnboroughda Dijital İşbirliği Merkezi Kuruyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 14, 2016 13:24

GE Havacılık'ın yeni Dijital Çözümler iş alanı, Farnborough Uluslararası Havacılık Fuarı'nda dünya genelinde kurdukları merkezlere oldukça benzer nitelikte olan ölçekli bir dijital işbirliği merkezi kurdu.

Haberin Devamı

• flydubai ve GE, Network Operations Insights (Ağ Operasyonları İçgörüleri) dijital çözümünü piyasaya sundu.
• Veri ve analitik; işletme maliyetlerini azaltıyor, uçak kullanımını artırıyor ve gelirleri optimize ediyor.
• Yazılım mimarları ve müşteriler, hava yollarının karşılaştığı güçlüklere odaklanmak üzere işbirliği yapıyor.

GE, müşterilerin operasyonel alanlarda karşılaştıkları güçlükleri saptamanın ve ele almanın yanı sıra daha iyi iş sonuçları elde etmek üzere bu merkezlerde müşterilerle işbirliği yapıyor.

Bu alanda müşterilerle yapılan en yeni işbirliği neticesinde flydubai ve GE Havacılık, bugün GE'nin Predix platformunda geliştirilen ilk dijital müşteri çözümlerinden birini piyasaya sundu. Network Operations Insights (Ağ Operasyonları İçgörüleri) çözümü, flydubai'nin kaçınılamaz rötarların etkisini en aza indirmesine, pilotların operasyonel anlayışını geliştirmesine ve aynı zamanda programları ve gelirleri optimum şekilde korumasına yardımcı olmak üzere tasarlandı. Predix platformunda çalışan Network Operations Insights, Haziran ayının sonunda flydubai'de başarıyla uygulamaya koyuldu.

Haberin Devamı

GE Havacılık Başkan Yardımcısı ve Dijital Uygulama Lideri Jim Daily, konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu: "Müşterilerimizle bu şekilde birlikte çalışarak daha yüksek verimlilik sağlamalarına yardım etmek istiyoruz. Bu çözüm, flydubai'ye potansiyel operasyonel aksaklıkların etkisini anlama ve bunların flydubai ağı üzerindeki etkisini en aza indirme konularında gerçek zamanlı araçlar sağlıyor"

GE'nin yazılım mimarları ve geliştiricileri, Farnborough'daki işbirliği merkezinde müşterilerle birlikte çalışıyor ve aşağıdakiler dahil olmak üzere yeni dijital çözümler üzerinde çalışıyor.

• Ağ Operasyonları İçgörüleri
• Mobil Pilot İçgörüleri
• Predix Üzerinde Uçuş Analitiği
• Uçuş Fazı Analiz Uygulaması
• TrueChoice Flight Hour için dijital bir çözüm olan ClearView Faturalama
• TrueChoice Transitions için dijital bir çözüm olan Motor Sağlığı Validasyon Uygulaması

GE, müşterilerin bölgedeki operasyonları desteklemek üzere 2015 yılında Dubai'de ilk işbirliği merkezini kurdu. Paris'teki merkez Haziran 2016'nın ortasında açıldı. Teksas Austin'deki merkezin bu sonbaharda; Güneydoğu Asya'daki merkezin ise 2017'de açılması planlanıyor.

Predix, GE'nin endüstriyel uygulamalar ve istihbaratın ele alınmasına yönelik olarak geliştirilen bulut platformudur. Predix, operasyonel verileri daha iyi ve daha hızlı bir karar alma sürecine yönelik içgörülere dönüştüren yenilikçi Endüstriyel İnternet uygulamaları için bir platform sağlıyor.

Haberin Devamı

GE Blog’u ziyaret etmek için http://geturkiyeblog.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

Sponsorlu içerik

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!