GE Fleet 360* ile Daha Akıllı ve Daha Temiz Buhar Enerjisi

Güncelleme Tarihi:

GE Fleet 360* ile Daha Akıllı ve Daha Temiz Buhar Enerjisi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2017 10:16

Türkiye’nin önümüzdeki yıllara yönelik enerji politikası, enerji arzının güvenliğinin sağlanmasına, ithal enerji kaynaklarına bağımlılığın azaltılmasına ve aynı zamanda enerji verimliliğinin artırılmasına odaklanıyor. Daha verimli, daha uygun maliyetli ve daha çeşitlendirilmiş enerji kaynağına olan ihtiyaç ise giderek daha fazla artıyor.

Haberin Devamı

GE,  kömür dâhil tüm mevcut ve yeni enerji üretim tesislerinin verimliliğini artırarak Türkiye’nin enerji bağımlılığının azaltılması hedefine ulaşmasına yardımcı oluyor. Teknolojik inovasyonlar, santral sahiplerine mevcut santrallerinin performansını da artırma olanağı sağlıyor, bu sayede daha akıllı ve daha temiz buhar enerjisi elde ediliyor.

GE Enerji Servisleri, mevcut santrallere yönelik Fleet360* santral çözümleriyle, santral performansını optimize eden tüm donanım teknolojilerini entegre bir şekilde sunuyor. GE’nin Fleet360* santral çözümleri portföyü, mevcut doğal gaz, buhar, nükleer ve endüstriyel santrallerine ve filolara, daha verimli ve temiz bir enerji üretimi olanağı sağlıyor. GE, tüm segmentlerdeki mevcut santrallerin verimlilik ve esnekliğini artıran geniş portföyüyle, Türkiye’nin enerji bağımlılığını azaltma hedefine ulaşmasına katkı sağlamayı amaçlıyor.

GE Fleet 360* ile Daha Akıllı ve Daha Temiz Buhar Enerjisi


GE Blog içerikleri için http://geturkiyeblog.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Sponsorlu İçerik

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!