Gbb Başkanı Şahin Ve AK Partili Adaylardan Nto’ya Ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Gbb Başkanı Şahin Ve AK Partili Adaylardan Nto’ya Ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Haziran 03, 2015 17:20

GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI FATMA ŞAHİN, AK PARTİLİ MİLLET VEKİLLERİ VE ADAYLAR, NİZİP TİCARET ODASINA NEZAKET ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRDİ.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Ak Partili Millet Vekilleri ve adaylar, Nizip Ticaret Odasına nezaket ziyareti gerçekleştirdi.
Nizip ilçesi ile ilgili yapılan çalışmaların ve yapılması gerekenlerin konuşulduğu ziyaret sırasında NTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, şunları söyledi:
“Bizden önceki arkadaşlarımızın yaptığı hizmet yarışında bayrağı devraldık ve odamızı şu an bulunduğu konuma getirdik. Odamızın 2015-2018 yılı vizyonu ile "Üyelerimize ve ülkemize artı değerler katmak" için bu bayrağı her zaman daha ileriye taşımamız gerektiğini biliyoruz ve inşallah sizlerle beraber daha ileriye taşıyacağız. Bu nedenle ilçemiz ve ülkemiz ekonomisine katkı sağlamak, istihdamı arttırmak üzere çeşitli projeler yürütmekte ve eğitim programları ile girişimcilerimize hep destek tam destek olmaktayız. Nizipli iş adamlarımızın en büyük özelliği ise girişimci müteşebbis ruha sahip olmalarıdır. Odamız üyelerimizle birlikte ekonomik, sosyal ve kültürel kalkınmaya destek olmak amacıyla faaliyetlerini sürdürmektedir. Önümüzdeki bir kaç gün sonra genel seçimler yapılacak ve bu seçimlerin vatandaşlarımıza ve ülkemiz adına hayırlı olmasını dilerim. İstikrarın sağlanması en büyük temennimizdir.’’
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ise “Nizip her zaman siyasi yönden başarılı bir dönem geçirdi. Sayın Abdülhamit Gül’ün Gaziantep’ten milletvekili adayı olması Nizip için büyük bir şanstır. Benim 14 aylık belediye başkanlığı dönemimde çok ciddi yatırımlar yaptık ve bundan sonraki dönemde de yapmaya devam edeceğiz" dedi.
Ziyaret dolayısıyla kısa bir açıklama yapan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulhamit Gül, “Değerli Oda Başkanım Sayın Mehmet Özyurt Nizip’in sorunlarını açık bir şekilde anlattı. Biz bu sorunlarla ilgili bütün vekil arkadaşlarımızla büyükşehir belediyesi ve ilçe belediye başkanımızla oturup Nizip ile ilgili ne yapılacaksa, ne eksiğimiz varsa bunların hepsini takip edeceğiz. Sizlere buradan söz veriyorum” dedi.
NTO Toplantı Salonunda gerçekleşen ziyarete Ak Parti Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Sarı, Ali Şahin, Mehmet Erdoğan, Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, GBB Başkan Yard.Latif Karadağ, Nizip Belediye Başkanı H. Fevzi Akdoğan, Ak Parti Gaziantep Milletvekili Adayları, NTO Meclis Başkanı Mustafa Doktoroğlu, NTO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerinin yanı sıra çok sayıda NTO üyesi ve vatandaş katıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!