Gaziyi ziyaret eden Vali: Şerefle yaşamanın büyük maliyeti var

Güncelleme Tarihi:

Gaziyi ziyaret eden Vali: Şerefle yaşamanın büyük maliyeti var
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2017 10:08

Gaziyi ziyaret eden Vali: Şerefle yaşamanın büyük maliyeti var

Haberin Devamı

Erhan GÖĞEM/KIRIKKALE, (DHA)-- KIRIKKALE ValiSİ M. İlker Haktankaçmaz, Hakkari'nin Yüksekova İlçesinde 25 Mart 2017 tarihinde helikopterle intikal esnasında çıkan çatışmada yaralanan Piyade Uzman Çavuş Ramazan Yüksel'i, Yüksek İhtisas Hastanesi'nde ziyaret etti. Haktankaçmaz, "Bu coğrafya zor bir coğrafya ve maliyeti var. Şerefle yaşamanın da daha büyük bir maliyeti var" dedi.

Vali M.İlker Haktankaçmaz, yaralı gazi Ramazan Yüksel ve ailesine 'geçmiş olsun' dileğinde bulundu, "Sizlere ve ailelerinize ne kadar minnet duysak azdır. Bu coğrafya zor bir coğrafya ve maliyeti var. Şerefle yaşamanın da daha büyük bir maliyeti var. Türk milleti esareti asla kabul etmez. Esaret altında bir gün yaşamaktansa, şerefiyle ölmeyi tercih eder. Böyle kahraman bir evlat yetiştiren aileye tekrar minnetlerimi sunuyorum" dedi.

Ziyarette, Vali Haktankaçmaz'a İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İsa Çakmak, İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, Garnizon Komutanlığı Erkan Başkanı Bkm. Alb. İsmail Ödemiş, İl Sağlık Müdürü Dr. Feramiş Ender Güngüneş ve Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Mustafa Boyabatlı da katıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!