Gazipaşa'da Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı

Güncelleme Tarihi:

Gazipaşada Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2018 12:57

Gazipaşa'da Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı

Haberin Devamı

 

Yücel BULUT/GAZİPAŞA, (DHA) - GAZİPAŞA Belediyesi ile Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) arasında 4688 sayılı kanuna tabi memurları kapsayan sosyal denge sözleşmesi imzalandı.

Kamu Görevlileri Sendikaları ve Toplu Sözleşme Kanununun 32'nci maddesi uyarınca Gazipaşa Belediyesi'nde görev yapan kamu çalışanlarını ilgilendiren ve 2018- 2019 yıllarını kapsayan 4'üncü dönem Sosyal Denge Sözleşmesi, Gazipaşa Belediye Başkanı Adil Çelik ile Bem-Bir-Sen Antalya Şube Başkanı Adem Deveci tarafından imzalandı. Başkan Çelik'in makam odasında imzalanan sözleşme kapsamında belediyede görev yapan kamu çalışanlarının sosyal denge tazminatı süresi uzatılarak, çalışanlara SDS ödemeleri devam edecek.

'İMKANLAR DAHALİNDE EN İYİSİ'

Belediye Başkanı Adil Çelik, "Belediyemizde çalışan memurlar ve sözleşmeliler için sosyal denge tazminatı sözleşmesini imzaladık. Belediyemizin imkanları dahilinde en iyi ücreti verdiğimizi düşünüyorum. Yapılan bu iyileştirmenin çalışanların performanslarını arttıracağına inanıyorum. Tüm memur ve sözleşmeli personele sözleşmemizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

'ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK'

Bem-Bir-Sen Şube Başkanı Deveci de "Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da belediyelerle elbirliği ve dayanışma içerisinde güzel işlere imza atamaya devam edeceğiz. Sosyal Denge Tazminatı sözleşmesiyle memur ve sözleşmeli arkadaşlarımız için en iyi sonucu aldık. Gazipaşa Belediye Başkanımız ellerindeki imkanlarla en iyi ücreti verdi. Kendilerine bize karşı gösterdiği nezaket ve bu sözleşme için çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Yasa gereği 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak mahalli idareler genel seçimine kadar geçerli olan Sosyal Denge Sözleşmesi seçimlerden sonra yenilecek.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!