Gazipaşa'da arı saldırısı: 7 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Gazipaşada arı saldırısı: 7 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 09, 2016 18:20

Gazipaşa'da arı saldırısı: 7 yaralı

Haberin Devamı

Yücel BULUT/ GAZİPAŞA(Antalya),(DHA)- ANTALYA'nın Gazipaşa İlçesi'nde bal arılarının soktuğu 7 kişi hastanede tedaviye alındı.
Kahyalar Mahallesi'nde sanayi sitesinde esnaf olan Ali Yıldız, kendisine ait bal arısı kovanlarını işyerinin terasına bıraktı. Bugün saat 10.30 sıralarında kovanlarından çıkan arılar, sanayi sitesi içine dağıldı. Arıları görünce paniğe kapılan esnaf ve sanayi sitesine gelenler, kaçmaya başladı. Kargaşa sırasında arılar Mehmet İşlek, Bekir Üstündağ, Tuncay Efe, Ömer Özçöl, Hüseyin Özçöl, Hatice Özçöl ve İpek Ballı'yı çeşitli yerlerinden soktu.
İhbar üzerine olay yerine Gazipaşa İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile Gazipaşa Belediyesi zabıta ekipleri sevk edildi. Ekipler koruyucu elbiseleri olmadığı için arılara müdahale edemedi. Bunun üzerine kovanların sahibi Ali Yıldız koruyucu elbise giydi ve dumanla arıları kovanlarına topladı. Olayla ilgili tutanak tutan ekipler, arı kovanlarının kırsal alana taşınmasını istedi. Arıların soktuğu 7 kişi ise hastanedeki tedavilerinden sonra taburcu edildi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!