Gazipaşa Emniyet Müdürlüğü'nden iftar

Güncelleme Tarihi:

Gazipaşa Emniyet Müdürlüğünden iftar
Oluşturulma Tarihi: Haziran 21, 2017 10:16

Gazipaşa Emniyet Müdürlüğü'nden iftar

Haberin Devamı

 

Yücel BULUT/GAZİPAŞA, (DHA) - ANTALYA'nın Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından emniyet personeli ve ailelerine iftar yemeği düzenlendi.

Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü binası önünde düzenlenen iftar yemeğine Kaymakam Nurullah Kaya ve eşi Sümeyra Kaya, İlçe Emniyet Müdürü Tayfun Ilgaz, Belediye Başkan Yardımcısı Adem Kaya, Havalimanı Emniyet Müdürü Kamil Cıngıl, Bölge Trafik İstasyon Amiri Ramazan Ersöz, emniyet personeliyle aileleri katıldı.

Emniyet Müdürü Tayfun Ilgaz, insanları ortak paydada buluşturan Ramazan ayının herkes için hayırlara vesile olmasını diledi. Emniyet Müdürü Ilgaz, mesai gözetmeksizin Gazipaşa'nın huzur ve güvenliğini sağlamak için çalıştıklarını belirterek, "Emniyet teşkilatımız, kanunlardan aldığı güç ve yüce milletimizden aldığı destekle ülkemizde huzur ve güven ortamını bozabilecek her türlü olumsuzlukları ortadan kaldırmak için geçmişte olduğu gibi bugün de aynı azim ve kararlılıkla görev yapmaya devam etmektedir. Teşkilatımız, özellikle son dönemlerde başta terörle mücadele, devletin birlik ve bütünlüğüne yönelen her türlü tehditle tehlikelere karşı kamu düzeninin korunması, asayişin sağlanması, suçu önleyici tedbirlerin alınması ve suçluların adalete teslim edilmesi gibi görevlerine büyük başarılara imza atarak, milletimizin sevgi ve güvenini en üst düzeyde kazanmanın haklı gurur ve mutluluğunu yaşamaktadır" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!