Gazilerden yaptırım tepkisi

Güncelleme Tarihi:

Gazilerden yaptırım tepkisi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2018 18:04

Gazilerden yaptırım tepkisi

Haberin Devamı

 

Satılmış AKKAŞ/AFYONKARAHİSAR, (DHA) - TÜRKİYE Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Mustafa Işık, derneğin Afyonkarahisar Şubesi'ni ziyaret etti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Mustafa Işık, derneğin Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı ve dernek üyeleriyle bir araya geldi. Işık, şube çalışmaları hakkında Kumartaşlı'dan bilgiler aldı. Ziyarette yaşanan ekonomik gelişmelere değinen Işık, "Terörle Türkiye'ye diz çöktüremeyenler ekonomik ambargo ve saldırılarla diz çöktürmeye çalışıyor. 40 yıldır teröre verdikleri destekle, ihanetlerle, darbe girişimleriyle, vesayetlerle diz çöktürmeye çalışanlar şimdi de döviz kurlarıyla, ambargolarla, ekonomik saldırılarına devam etmektedirler. Bu saldırılara karşı, bugüne kadar olduğu gibi şimdi de sonuna kadar devletimizin yanındayız. Üzerimize düşen maddi manevi her göreve hazırız" dedi.

BİZİ KİMSE BÖLEMEZ

Şube Başkanı Kumartaşlı, Genel Başkan Işık'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Şehit ailelerimiz ve gazilerimiz için çalışmaya devam edeceğiz. Bu ekonomik savaşı her zaman olduğu gibi ülkemiz ve milletimiz kazanacak. Millet olarak bir ve beraber olduğumuz sürece bizi kimse bölemez" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!