Gaziler Platformundan belediye ziyareti

Güncelleme Tarihi:

Gaziler Platformundan belediye ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 17, 2017 14:30

Gaziler Platformundan belediye ziyareti

Haberin Devamı

SİVAS, (DHA)- 15 TEMMUZ anma etkinlikleri için Sivas'a gelen 15 Temmuz Gaziler Platformu Başkanı Erol Bulut, Başkan Yardımcısı aynı zamanda Şehitler Köprüsü’nde Gazi olan Mehmet Onay ve Platform Genel Sekreteri 15 Temmuz Gazisi Hakkı Kömleksiz, Belediye Başkanı Sami Aydın’ı makamında ziyaret etti.
O gece İstanbul’da yaşananları anlatan Mehmet Onay ve Hakkı Kömleksiz, "Allah bu millete bir daha böyle bir gece yaşatmasın. Kimin dost kimin düşman olduğu belli değildi. Görevimizi yerine getirmeye gayret ettik. O gün açılan ateş sonrasında yaralandık. Vücudumuzda bulunan izler bizim nişanımızdır" ifadesini kullandı.
Başkan Aydın da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "15 Temmuz'da halkımız bir destan yazdı. Genç-yaşlı, çoluk-çocuk demeden gerek tankın önüne, gerek kurşunların önüne bedenlerini siper etti. Yıllarca bu ülkenin ekmeğini yiyen, suyunu içen hainler kendi halkını yok saydı. Çok şükür milletimiz bu hain darbe girişimini önledi. Allah bu millete böyle acılar yaşatmasın" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!