Gaziler Doğu Karadeniz'i gezdi

Güncelleme Tarihi:

Gaziler Doğu Karadenizi gezdi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 31, 2018 13:34

Gaziler Doğu Karadeniz'i gezdi

Haberin Devamı

 

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA) - KORKUTELİ Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği üyeleri Rize, Trabzon, Ordu ve Artvin illeriyle Batum'u gezdi.

Korkuteli Kaymakamlığı öncülüğünde Antalya Büyükşehir Belediyesi, Korkuteli Belediyesi, Kepez Belediyesi ve Güreş Ağası Hamdi Sarıca'nın destekleriyle Korkuteli Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği üyeleri için Rize, Trabzon, Ordu ve Artvin gezisi düzenlendi. Gaziler gezinin son bölümünde Gürcistan'ın Batum şehrini gezerek ilçeye döndü.

Korkuteli Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Çoban, "5 günlük bir gezi programı hazırladık. Gezi süresinde Samsun Gemi Müzesi, Trabzon Altındere Vadisi'nde bulunan Sümela Manastırı'nı ziyaret ettik. Daha sonra Uzungöl'ü ziyaret ettik. Sık ormanları ve romantik gölüyle hem yerli hem de yabancı turistleri cezbeden Uzungöl ziyaretinden gazilerimiz çok memnun kaldı. Gezi programı çerçevesinde Rize'de bulunan Ayder Yaylası'nı yoğun kalabalık nedeniyle tam anlamıyla gezemedik. Daha sonra Gürcistan'ın Batum şehrine giderek oranın tarihi ve turistik yerlerini gezdik. Gezi programı dahilinde dönüşe geçerek yol güzergahı üzerinde bulunan yerleşim alanlarını gezdik" dedi.

Kaymakam Erol Tanrıkulu, "İlçede göreve başladığımızdan bu yana gazilerimizi evlerinde ziyaret ederek, onların hal hatırlarını sorarak her zaman yanlarında olduğumuzu belirtiyoruz. Onları daha önce Çanakkale, Afrin, İç Anadolu ve Kıbrıs'a geziye göndermiştik. Bu yıl da otobüsle Doğu Karadeniz gezisine gönderdik. Yeter ki onlar mutlu olsunlar ve bu güzel vatanımızın güzel yörelerini görsünler, yaşasınlar. Onlar için ne yapsak azdır. Bu geziler esnasında gazilerimize ilgilerini esirgemeyen ve ev sahipliği yapan gönül dostlarımıza çok teşekkür ediyorum. Allah dostlarımızın eksikliğini vermesin" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!