Gaziemir'de 23 Nisan belgeseli

Güncelleme Tarihi:

Gaziemirde 23 Nisan belgeseli
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2017 11:55

Gaziemir'de 23 Nisan belgeseli

Haberin Devamı

İZMİR'in Gaziemir ilçesinde yaşayanlar, 20 yıldır sürdürdükleri 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği'nin 20. yılı için belgesel hazırlanıyor.
Gaziemir Belediyesi'nin sosyal medya hesaplarından başlatılan kampanyada ilçe halkına hazırlanmakta olan belgesele katılmaları için çağrı yapıldı. Kampanya videosunda, "Şimdi bir dönüm noktasına, 20. yıla hazırlanıyoruz. 20. yıl belgeselinde yerinizi almak istiyorsanız, önceki 23 Nisan festivallerinden elinizde kalan fotoğraf videoları bizimle paylaşın" deniliyor. Gaziemir halkının görüntülerinin bulunduğu kampanya filminde, festivalin 19 yıldır aile değerleriyle sürdürüldüğünü ve öyle devam edeceğine vurgu yapılıyor. Vatandaşlar hazırlanacak filme belediyenin internet sitesi üzerinden veya posta yoluyla katılabilecek. Şenliğe katkı sağlamak isteyen vatandaşlar 'gaziemir.bel.tr/23nisan' linki üzerinden başvuru formuna ulaşılabiliyor.
Çekimlerinin 5 ülkede gerçekleşeceği belgeselin yönetmenliğini daha önce Mehmet Ali Birand ile 'Son Darbe: 28 Şubat' belgeselini ve Gezi olaylarının anlatıldığı 'Gözdağı' belgeseli gibi birçok filmi hazırlayan ödüllü gazeteci Günel Cantak yapıyor.

İZMİR, (DHA)
FOTOĞRAF
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!