Gaziantep'te muhasebeciliğe başlayanlara ruhsat

Güncelleme Tarihi:

Gaziantepte muhasebeciliğe başlayanlara ruhsat
Oluşturulma Tarihi: Ekim 16, 2017 13:09

Gaziantep'te muhasebeciliğe başlayanlara ruhsat

Haberin Devamı

GAZİANTEP,(DHA)- GAZİANTEP Serbest Muhasebeciler  ve Mali Müşavirler Odası, meslek hayatına başlayan genç muhasebecilere ruhsatlarını törenle verdi.
Ruhsat töreninde konuşan Gaziantep Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nabioğlu, ruhsatlarını yeni alan meslek mensuplarına mesleğin saygınlığını kazandıracak çağdaş bir anlayış içerisinde mesleklerine sahip çıkmalarını önerdi. Nabioğlu sözlerine şöyle devam etti:
Bu ruhsatlarla hayat mücadeleniz yeni başlıyor mesleğimiz zor bir meslek. Camiamız hepinizden çok şeyler bekliyor. Diğer meslek gruplarından çok farklı olarak ağır iş yüküyle ülke ekonomisine katkı sunarken, mesleğimizin ihtiyaçları karşısında 27 yıldır elde edilen kazanımlara yeni kazanımlar katacak olan sizlerin mesleğin saygınlığını kazandıracak, yeni iş alanları yaratacak, meslek içi eğitim programlarını uygulayacak, angaryaları reddedecek bağımsız denetimi mesleki faaliyetlerimiz olarak etkinleştirecek çağdaş bir anlayış içerisinde oda bünyemiz içinde çalışmalarımıza katkı vermeniz en büyük dileğimizdir. Türkiye genelinde 103 bin meslek mensubu, 21 bin stajyer, büro çalışanları aileleriyle birlikte 500 bini geçen bizler hepimiz büyük bir aileyiz."
Daha sonra mesleğe yeni başlayan mensuplara ruhsatları törenle verildi.
FOTOGRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!