Gaziantep'te kursiyerlere sertifika

Güncelleme Tarihi:

Gaziantepte kursiyerlere sertifika
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2017 14:50

Gaziantep'te kursiyerlere sertifika

Haberin Devamı

GAZİANTEP,(DHA) - GAZİANTEP'te, Şahinbey Belediyesi'nin Meslek Edindirme kurslarında eğitimlerini tamamlayan 198 kursiyer için sertifika töreni düzenledi.
Çeyiz Ürünleri Hazırlama ve Hat Sanatı programlarından mezun olan 198 kursiyer sertifikalarını aldı. Şahinbey Belediyesi’nin düzenlediği Meslek Edindirme Kursu’ndan bu güne kadar 86 Gençlik Merkezi ve Sosyal Tesiste 70 ayrı branşta 396 bin 624 kursiyer eğitim aldı. Ayrıca Şahinbey Belediyesi’nin Gençlik Merkezi ve Sosyal Tesislerinde 16 bin 335 öğrenciye TEOG, YGS ve LYS kursları verildi.
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, belediye olarak eğitime önem verdiklerini belirterek, "Sosyal Tesislerimizde Çeyiz Ürünleri Hazırlama ve Hat Sanatı kurslarından mezun olan 198 öğrencimize sertifikalarını takdim edeceğiz. İnşallah bu sertifikalarla çok daha güzel işler yaparsınız. Bunları altın bilezik gibi düşünüp değerlendirmenizi umuyorum. Sosyal tesislerimizde 40’ın üzerinde kurslarımız var. Onlardan da yaralanmanızı tavsiye ediyorum. Şahinbey Belediyesi olarak hayatın her alanındayız. Sadece yol, kaldırım, asfalt ve temizlik gibi çalışmalar değil, eğitim alanında da vatandaşlarımızın her türlü ihtiyaçlarının karşılanması anlamında birçok adım attık, atmaya da devam ediyoruz" dedi.
Başkan Tahmazoğlu, konuşmasının ardından kursiyerlerle sohbet edip sertifikalarını verdi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!