Gaziantep'te hırsızlıklara 5 tutuklama

Güncelleme Tarihi:

Gaziantepte hırsızlıklara 5 tutuklama
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2016 17:59

Gaziantep'te hırsızlıklara 5 tutuklama

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA) - GAZİANTEP'te, meydana gelen 2 ayrı hırsızlık olayına ilişkin gözaltına alınan 6 şüpheliden 5'i çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Geçen 21 Mayıs günü Tekstilkent Mahallesi'nde girdikleri bir fabrikanın çelik para kasasını açan hırsızlar kasada bulunan 8 bin lirayı çalarak kaçtı. Olay yerinde inceleme yapan polisler güvenlik kamerası kayıtlarından da yola çıkarak hırsızlık olayını yapan kişilerin M.D., İ.Y. ve S.K. olduğunu belirledi.
Polisler yine geçen pazartesi günü Çakmak Mahallesi'ndeki bir ayakkabı imalathanesine girerek piyasa değeri yaklaşık 200 bin lira olan ayakkabı kalıbı malzemesini çalan kişilerin M.Ş., M.B., R.B. ve E.B. olduğunu tespit etti.
İsimleri ve adresleri belirlenen şüphelilerin evlerine operasyon düzenleyen Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekipleri M.D., İ.Y., M.Ş., M.B., E.B. ve R.B.'yi yakalayarak gözaltına aldı. Meydana gelen her iki hırsızlık olayının şüphelileri Asayiş Şube Müdürlüğü'nde işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. 5 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken, E.B. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Çalınan aykkabı kalıpları sahiplerine teslim edilirken, çelik para kasası hırsızlığına karıştığı belirlenen S.K.'nın yakalanması için ise çalışmaların sürdürüldüğü öğrenildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!