Gaziantep'te her gün 500 kişiye çorba

Güncelleme Tarihi:

Gaziantepte her gün 500 kişiye çorba
Oluşturulma Tarihi: Şubat 28, 2016 12:50

Haberin Devamı

GAZİANTEP (AA) - Şahinbey Belediyesince kentin çeşitli noktalarına konulan çorba kulübelerinde günde 5 bin 500 kişiye ücretsiz çorba ikramı yapılıyor.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, sabah saatlerinde yapılan ikramlara kendisinin de katılarak vatandaşlara çorba ikramında bulunduğunu belirtti.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarına devam eden Şahinbey Belediyesinin günde 8 bin 500 kişiye ise sıcak yemek ikramında bulunmaya devam ettiği belirtilen açıklamada, şöyle denildi:

"Şahinbey Belediyesi olarak bizim uzun yıllardan beri devam eden bir geleneğimiz çorba dağıtımı. Bunun sayısını da arttırdık. Her gün sabah saatlerinde 5 bin 500 vatandaşımıza sıcak çorba ve ekmek ikram ediyoruz. 8 noktada dağıtımı yapıyoruz. Sabahları öğrencilerimizin ve vatandaşlarımızın çorba dağıtımına ilgisi oldukça fazla. Vatandaşın duası lazım bize bizde onu almaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımız okula gitmeden veya işe başlamadan gelip çorbalarını içiyorlar. Ben bütün vatandaşlarımıza afiyet oysun diyorum."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!