Gaziantep'te çocuklar, 'Küçük Prens'le buluştu

Güncelleme Tarihi:

Gaziantepte çocuklar, Küçük Prensle buluştu
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2017 12:20

Gaziantep'te çocuklar, 'Küçük Prens'le buluştu

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA) - GAZİANTEP Büyükşehir Belediyesi, 3 gün boyunca 9 ayrı gösterimle, 5 bin 232 çocuğu, gezegenlerde yolculuk yapan ve yolculuğu boyunca yeni karakterler tanıyan 'Küçük Prens' tiyatro oyunuyla buluşturdu.

350'si Suriyeli çocuklar olmak üzere merkezde 3 bin 353, Oğuzeli ve Karkamış'ta bin 879 çocuk olmak üzere toplam 5 bin 232 çocuğun izlediği oyun, çocuklar ve öğretmenlerin beğenisini kazandı. Daha fazla kitap okumanın başarıya götüreceği ve böylece bilgeliğe ulaşılabileceği belirtilen, çocuk edebiyatına kazandırılmış bir eser olarak bilinen Küçük Prens, çocukları eğlendirirken, büyükleri de hüzünlendirdi. Anne babaların çocuklarıyla izleyebileceği oyunda çocuklara ve büyüklere önemli mesajlar verildi.

Oyun koreografilerini Gökhan Soykök’ün yaptığı, yönetmen koltuğunda Filiz Bozok’un yer aldığı ve birbirinden eğlenceli karaktere bürünen Gökhan Soykök, Noyan Uzer, Büşra Kübra Pişkin, Fatih Çelebi, Hüseyin Emre Durmaz ve Müge İrem Gemici oyuncuların yer aldığı eğitici ve eğlenceli oyunla çocuklar 'Küçük Prens'i yakından tanıma fırsatı buldu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!