Gaziantep'te, 'beton teknolojileri' semineri

Güncelleme Tarihi:

Gaziantepte, beton teknolojileri semineri
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 2017 11:50

Gaziantep'te, 'beton teknolojileri' semineri

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA) - İNŞAAT Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi meslek içi eğitim seminerleri kapsamında Avrupa Beton birliği başkan ve yöneticilerinin katılacağı Beton teknolojileri ve doğru beton uygulamaları semineri düzenliyor.

İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep şube binası toplantı salonunda yarın başlayacak olan seminere Avrupa Hazır Beton Birliği Başkanı Yavuz Işık ve yönetim kurulu üyeleri katılacak. Semire konuşmacı olarak Aslı Özbora Tarhan, Prof. Dr. Mehmet Ali Taşdemir ve Selçuk Uçar katılacaklar. Prof. Dr. Mehmet Ali Taşdemir'in seminerde beton bileşenleri, taze beton, betonun yerleştirilmesi ve bakımı, betonun dayanımı ve dürabilitesi, yüksek dayanımlı betonla, hafif ve ağır betonlar, lifli betonlar konularını anlatacağı bildirildi.

Meslek içi eğitim seminerleri kapsamında düzenlenen seminerin yararlı olacağını kaydeden İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Gökhan Çeliktürk, "Beton sektöründeki son gelişmeleri konusunda uzman en yetkili kişilerden dinleme fırsatı bulacağız. Konuyla ilgili tüm meslektaşlarımızın bu seminere katılmasını çok önemsiyoruz. Bu tür seminerlerimiz aralıksız devam edecektir" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!