Gaziantep’te 5 şirkete FETÖ operasyonu

Güncelleme Tarihi:

Gaziantep’te 5 şirkete FETÖ operasyonu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 18, 2017 17:37

GAZİANTEP’te, terör örgütü FETÖ/PDY’ye finans sağladığı gerekçesiyle 5 şirkete yönelik operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan 4 kişiden 3’ü tutuklandı.

Haberin Devamı

Gaziantep Valiliği’nden yapılan açıklamada, operasyon düzenlenen şirketlerde örgüt mensuplarına verilen tablo şeklindeki kıtmir duası ve 1’er dolarlık 11 banknot ile doküman ele geçirildiği kaydedildi. Gözaltına alınan 4 şüpheliden birinin adli kontrol şartıyla salıverildiği belirtilen açıklamada şöyle denildi:

"İl Emniyet Müdürlüğümüz ekiplerince ilimizde FETÖ/PDY Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına finans sağlayan şahıs ve bu şahıslara ait 5 şirkete yönelik eş zamanlı operasyon düzenlenmiştir. Operasyon kapsamında şahısların şirket ve adreslerinde yapılan aramalarda 4 şüpheli yakalanarak gözaltına alınmıştır. Yapılan aramalarda FETÖ/PDY örgütü tarafından örgüt içerisinde önemli konumdaki üst düzey örgüt mensuplarına verilen tablo şeklinde 1 adet kıtmir duası, 1 adet lale figürü, 1 Dolarlık banknotlar halinde 11 adet ABD Doları, çok sayıda doküman ve dijital materyal ele geçirilmiştir. Yakalanan şahısların adli mercilere sevki neticesinde şüphelilerden 1’i adli kontrol kaydı ile serbest bırakılmış, 3’ü tutuklanmıştır."


Haberin Devamı
 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!