Gaziantepsporlu Wallace Reis: "Hakemin 2 hatasıyla yenildik"

Güncelleme Tarihi:

Gaziantepsporlu Wallace Reis: Hakemin 2 hatasıyla yenildik
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2017 17:22

Gaziantepsporlu Wallace Reis: "Hakemin 2 hatasıyla yenildik"

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor'un oyuncusu Wallace Reis, mağlup oldukları Bursaspor maçında hakemlerin hatalı kararlar verdiğini savundu ve kendi sahalarında oynayacakları Kasımpaşa maçından 3 puanla ayrılmak istediklerini kaydetti.

Kırmızı siyahlı ekip ligin 24'üncü haftasında kendi sahasında oynayacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarını Celal Doğan Tesisleri'nde yaptığı idmanla sürdürdü. Antrenman öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan defans oyuncusu Wallace Reis, 2-1 mağlup oldukları Bursaspor maçının hakemlerini eleştirdi. Kasımpaşa karşılaşmasına iyi hazırlandıklarını belirten Reis, şunları dedi:

"Bursaspor maçında tamamen sahada oyun kendi kontrolümüz altındaydı. Topa sahip olan bizdik. Oyunu istediğimiz gibi götürüyorduk. Fakat hakemin Gaziantep gibi büyük bir şehrin kaderini belirleyecek iki hatasıyla maçı kaybettik. Bursaspor maçı için Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) bir şeyler yapmasını bekliyoruz. Çünkü kimse koskoca Gaziantepspor'un ekmeği ile oynayamaz. İnşallah federasyon gereğini yapar. Bundan sonra da bu şekil hatalar olmaz. Kasımpaşa maçının bizim için ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Kötü bir şekilde üçüncü şahısların kötü etkisiyle Bursaspor maçını kaybettik. O maçtan sonra hazırlığımıza başladık. Analizlerimizi yapacağız. Gereğini yapacağız. Kasımpaşa'nın eksik yanlarını analiz etmemiz gerekiyor. Bir şekilde kendimizi hazırlamamız gerekiyor. İnşallah hafta sonu seyircimizin de desteğiyle sahadan 3 puanla ayrılırız."

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

- Wallace Reis'in konuşması

- Antrenman yapan futbolcular

- Genel ve detay görüntüler

HABER - KAMERA: AHMET ÖZER- METİN FARUK TAMER-GAZİANTEP-DHA

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!