Gaziantepspor'dan bir bomba daha

Güncelleme Tarihi:

Gaziantepspordan bir bomba daha
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2008 13:09

Turkcell Süper Lig'in ilk yarısını 25 puanla 8. sırada tamamlayan Gaziantepspor'da, devre arası transfer çalışmaları gizlilik içinde sürüyor. Sezona Tabata transferi ile başlayan ve bu oyuncudan yüksek verim alan Gaziantepspor, şimdi de bir golcü getiriyor.

Haberin Devamı

Kulüp yetkililerinden alınan bilgiye göre, Fransa'nın Birinci Ligi (Ligue 1) takımlarından Sochaux'da futbol yaşantısını sürdüren Brezilya kökenli Tunuslu oyuncu Francileudo Lam Dos Santos ile görüşmelerde bulunulduğu, bu futbolcu ile büyük ölçüde anlaşmaya varıldığı öğrenildi.

Kırmızı-siyahlılar, yurt içinde ise Kayseri Erciyesspor'da oynayan eski futbolcusu İlhan Özbay ve kulübü ile anlaşmaya vardı.

Sezonun ilk devresinde sakatlıklar yüzünden özellikle forvet hattında büyük sıkıntı yaşayan ve ligin ikinci yarısında daha üst sıraları hedefleyen kırmızı-siyahlılar, transfere hızlı başladı. Gaziantepspor'un Tunuslu ünlü golcü Francileudo dos Santos ile büyük ölçüde anlaştığı ifade edildi.

28 yaşında olan ve Fransa'nın Birinci Lig ekiplerinden Sochaux'da forma giyen Dos Santos, bir dönem de Toulouse takımında kiralık olarak forma giymişti. Dos Santos daha önce Gaziantepspor'da forma giyen Bouazizi ve yine forvet oyuncusu olan Jaziri'nin Tunus milli takımından yakın arkadaşı. Brezilya doğumlu olan futbolcu, Toulouse'dan önce formasını giydiği Sochaux'da, 144 maçta 53 gol atarak dikkatleri çekmişti. Dos Santos, Sochaux'nun geçen sezon UEFA Kupası'ndaki çarpıcı performansında büyük pay sahibi olmuştu.

Haberin Devamı

Bu arada, kulüp yetkilileri, İlhan'ın transferinin tamamlanmasının ardından, Dos Santos transferini de mutlu sonla bitirmek istediklerini belirttiler.

Dos Santos transferinin henüz tamamlanmadığını, ufak pürüzler kaldığını ifade eden yetkililer, şu bilgileri verdi: “Futbolcu ve kulübü ile olan görüşmeler olumlu sürüyor. Transferde şu anda bir pürüz gözükmüyor gibi. Futbolcu imzayı atmadan transfer gerçekleşmez. Ancak bu transfer bitmeden bir şey demek doğru değil. Futbolcu transferinde değişik faktörler var. İstediğimiz mevkideki oyuncular için kulüp başkanı İbrahim Kızıl ve teknik direktörümüz Nurullah Sağlam ortak bir çalışma yürütüyorlar. Devre arasında taktir edersiniz ki transfer yapmak çok zor. Amacımız sadece transfer değil, takıma büyük katkı sağlayacak futbolcular almak. Sokağa atılacak tek kuruş paramız yok. “

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!