Gaziantepspor'da imza şov

Güncelleme Tarihi:

Gaziantepsporda imza şov
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2010 14:53

Gaziantepspor, yeni sezon öncesi anlaşmaya vardığı futbolculara imza attırdı.

Haberin Devamı

Başkan İbrahim Kızıl'ın da bulunduğu törende Abdullah Elyasa Süme, Emre Güngör ve Erman Özgür ile 1, Şenol Can ve Mehmet Yılmaz ile 3, Yalçın Ayhan ile ise 2 yıllık sözleşme imzalandı.

Törende bir konuşma yapan Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl, "Bu transferlerin Gaziantepspor'a katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Yeni sezonda başarılara imza atarak, bu arkadaşlarımızla mutlu bir sezon geçirmek istiyoruz" dedi.

Savunma oyuncusu Şenol Can ise, "Gaziantepspor'da güzel bir birliktelik var. İnşallah bu birliktelikle çok güzel işler yapacağız" diye konuştu.

Galatasaray'dan transfer edilen Emre Güngör ise, Gaziantepspor gibi bir camiaya geldiği için mutlu olduğunu belirterek, başarılı olmak için elinden geleni yapacağını söyledi.

Antalyaspor'dan alınan tecrübeli defans oyuncusu Yalçın Ayhan da, "Üst sıraları zorlayan bir takım olmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Tecrübeli forvet oyuncusu Mehmet Yılmaz ise, "Yeni sezonda takımı en iyi yerlere taşımayı hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.

Ankaragücü'nden gelen defans oyuncusu Abdullah Elyasa Süme de, "Herkes Gaziantepspor'u yeni sezonda daha farklı görecek" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!